Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
PADI Droogpak specialtyTerug

Duiken in een droogpak; altijd warm én comfortabel!
Je bent enthousiast duiker en wilt het hele jaar door gaan duiken. Dan is een droogpak een must voor Nederlands water. Niet alleen biedt een droogpak een betere isolatie, maar het biedt je ook veel comfort aan de waterkant. Zo sta je nooit meer in je zwemkleding in de kou, maar heb je thermische onderkleding aan die je in weer en wind beschermt. Hierdoor ben je eerder geneigd om ook nog een tweede duik te maken. Kortom meer duikplezier met een droogpak! Om snel ervaring op te doen met het duiken in je droogpak, volg je een droogpak specialty. Je krijgt uitgebreid uitleg over de diverse soorten pakken, onderhoud en reparatie mogelijkheden. We maken een zwembad duik en twee duiken in het buitenwater. We leren je uittrimmen, de juiste zwemmethodes en daarnaast leer je wat te doen in noodgevallen.

Cadeaubon actie

Duiken doe je nooit alleen.
Het is veiliger, praktischer,
maar vooral ook leuker.
Voor elke twee mensen die
jij meeneemt naar de Droogpak specialty ontvang jij na afloop van de cursus een cadeaubon van € 20 ten behoeve van duikmateriaal
of vervolgopleidingen. Dus informeer eens onder buddies en voor je het weet heb je een aardige korting opgebouwd.

 


De droogpakspecialty kost € 149. Heb je geen eigen uitrusting, dan huur je je materiaal voor de complete opleiding voor slechts € 50.

Ook deze specialty kun je volgen tijdens een van de specialty weekeinden.

Ja, lijkt me leuk ik wil me inschrijven!

Startdata van cursussen zijn te vinden op de opleidingsplanning. Kies een startdatum die je uitkomt. Mocht die er niet bij staan, neem dan even contact op, we zijn flexibel. Vervolgens schrijf je je in door op de link 'Inschrijven' te klikken. Heb je je nog niet geregistreerd als gebruiker van de site, doe dat eerst, rechts bovenaan op de homepage. Je krijgt direct van ons een bevestiging met alle uitleg over waar, hoe laat en wat je van te voren moet doen. Doe mee, het avontuur is slechts één klik van je vandaan!

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Open Water theorie en zwembad prive
Activiteitenkalender


Enquete