Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
PADI ijsduik specialtyTerug

Hartje winter. Wie denkt er nu aan duiken? Elk jaar als het gaat vriezen begint bij menig duiker het hart sneller te slaan. Niet omdat de Elfstedentocht eraan komt, maar omdat er wellicht weer een ijsduik gemaakt kan worden. IJsduiken is een onvergetelijke ervaring. De voorbereiding is een behoorlijk karwei. We moeten natuurlijk eerst een goed wak maken. Je duikt uiteraard aangelijnd met je buddy. Maar ook is er een lijn verbinding naar de oppervlakte waar de safety duikers klaar staan. Door middel van treksignalen op de lijn wordt er gecommuniceerd met boven. Alleen deze procedures zijn al spannend op zichzelf.

En dan ga je onder. Je geniet van het zicht. De wind heeft immers geen vat meer op het water waardoor veel zweefvuil heeft kunnen zakken. Het lichtspel is fascinerend. De breking van het licht door het ijs geeft je een gigantisch kleurenspectrum. Boven je zie je je duikvrienden meelopen over het ijs.

Cadeaubon actie

Duiken doe je nooit alleen.
Het is veiliger, praktischer,
maar vooral ook leuker.
Voor elke twee mensen die
jij meeneemt naar de IJsduik specialty ontvang jij na afloop van de cursus een cadeaubon van € 20 ten behoeve van duikmateriaal
of vervolgopleidingen. Dus informeer eens onder buddies en voor je het weet heb je een aardige korting opgebouwd.

 


Je uitgeademde lucht plakt als bewegelijke zilveren platen tegen het ijsplafond. Koud? Welnee!, geen tijd om daar over na te denken. Uiteraard hangt het van de weersomstandigheden af of deze specialty door kan gaan. Heb je interesse, laat het dan weten. We schrijven je in op een lijst en kunnen in de winter dus plotseling bellen dat we aan de slag gaan.

De prijs van de opleiding bedraagt € 139. Heb je geen eigen uitrusting, dan huur je je materiaal voor de complete opleiding voor slechts € 50.

Ja, lijkt me leuk ik wil me inschrijven!

Startdata van cursussen zijn te vinden op de opleidingsplanning. Kies een startdatum die je uitkomt. Mocht die er niet bij staan, neem dan even contact op, we zijn flexibel. Vervolgens schrijf je je in door op de link 'Inschrijven' te klikken. Heb je je nog niet geregistreerd als gebruiker van de site, doe dat eerst, rechts bovenaan op de homepage. Je krijgt direct van ons een bevestiging met alle uitleg over waar, hoe laat en wat je van te voren moet doen. Doe mee, het avontuur is slechts één klik van je vandaan!


 

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Open Water theorie en zwembad prive
Activiteitenkalender


Enquete