Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
opleidingen: Navigatie specialtyTerug

Je hebt je er wel eens over verbaasd tijdens de opleidingen of tijdens duiken die je maakte. Hoe komt het toch dat de divemaster of instructeur die de duik leidde tot op drie meter nauwkeurig terugkwam op de plaats van vertrek van de duik. Zelf had je geen clue waar je zat en opeens was je terug. Dat zal je niet meer gebeuren nadat je Padi Navigatie specialty hebt afgerond.

Goede navigatievaardigheden zijn erg belangrijk. Je gebruikt ze namelijk elke duik. Zowel in water met goed zicht, als in water met minder zicht en uiteraard ook tijdens nachtduiken. We leren je een combinatie te maken van kompasnavigatie en handig gebruik te maken van alles wat je om je heen ziet. We besteden aandacht aan de controle over je drijfvermogen omdat het een must is om goed te kunnen navigeren.

Met behulp van de Padi Navfinder kun je ingewikkelde routes plannen onderwater en daarna de kortste weg terug bepalen. Je zult verbaasd zijn over de precisie.

Goed navigeren is een sport. Je gaat het straks een uitdaging vinden om na een lange duik weer exact terug te komen op dezelfde plaats met de juiste restdruk in je fles. Hierdoor voorkom je ellenlange snorkeltochten op de terugweg, en duik je uiteindelijk veiliger.

De Padi Navigatie specialty omvat vier duiken in het buitenwater.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
07-11-2020 Navigatie specialty Eindhoven 09:00 € 139,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Stromingsduik specialty
2.Peak Performance Buoyancy specialty
3.PADI Open Water cursus in een weekend
4.Advanced Open Water cursus
5.Digitale Onderwater fotografie specialty
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland


Enquete