Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
Safe Diving PADI Seal TeamTerug

Kinderen en water, die combinatie is fantastisch. Kinderen en onderwater zo waar nog beter. Kinderen die bij ons komen duiken, hetzij in een introductieles, verjaardagsfeestje of deelname aan een echte duikcursus pakken de spullen op en zwemmen zo weg. Kinderen hebben over het algemeen een talent voor onderwater zijn. Kijk maar eens naar een willekeurig zwembad. Kinderen zijn vaak onder water te vinden. Iets opduiken vanaf de bodem, onderwater zwemmen, het gaat ze gemakkelijk af. Vaak gemakkelijker dan volwassenen.

Om aan de wens kinderen te leren duiken gehoor te geven, introduceert Safe Diving in zwembad Eijkenburg het PADI Seal Team.

Het Safe Diving PADI Seal Team is een duikopleiding speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Ze maken spelenderwijs kennis met de duik- en onderwaterwereld. Dit gebeurt in 5 theorie- en zwembad modules, Aquamissies genaamd. Na het afronden van deze 5 aquamissies, verspreid over een aantal lessen, worden ze lid van het PADI Seal Team en krijgen ze een PADI Seal Team brevet

Daarna kunnen ze uiteindelijk zelfs Master Seal Team lid worden! Dan volgen ze bijvoorbeeld ook de aquamissie nachtspecialist of wrakspecialist. Genoeg leuke dingen te doen dus! De activiteiten worden ondersteund door een interactief cursusboek, een DVD en een echt logboek waarin ze al hun duikavonturen kunnen bijhouden.

Om de week op zaterdagmiddag trainen we in het ondiepe van het zwembad Eijkenburg. Safe Diving zorgt hierbij voor gekwalificeerde duikinstructeurs.  Elke les herhalen we vaardigheden, worden onderwater spelletjes gespeeld en komen nieuwe educatieve zaken aan de orde. Het PADI Seal Team is niet alleen bijzonder leuk, het is ook bijzonder leerzaam. Veel disciplines die op school behandeld worden, worden in de praktijk toegepast. Denk hierbij aan het bevorderen van de hand-oog coördinatie en het leren zorgdragen voor elkaar. Maar ook aan het opbouwen van begrip voor natuurkunde en biologie.

Wij laten kinderen tot 12 jaar toe. Daarna verwijzen we naar de Junior PADI Open Water cursus, die vanaf 10 jaar toegankelijk is.  Wij stellen alle duikmaterialen en toegang tot het zwembad ter beschikking.

Om deel te kunnen nemen aan het PADI Seal Team betaalt u een eenmalige entree van 100 euro en koopt u de student kit voor 45 euro. Daarnaast zijn er maandelijkse kosten voor het lidmaatsschap van 35 euro, te betalen via automatische incasso.

Denkt u dat dit het helemaal is voor uw zoon of dochter, maak dan een account aan op onze site en schrijf uw zoon of dochter in voor ons Safe Diving PADI Seal Team. Wilt u graag meer informatie ontvangen, schrijf u dan in op de vrijblijvende interesselijst.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Introductieles Duiken
2.Snorkel cursus
3.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
4.Emergency First Response, EHBO
5.Advanced Open Water cursus
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete