Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
Activiteiten kalenderTerug

 Duikreis Spanje op 02-09-2022 in Spanje

Duik met ons mee aan de Costa Brava. We komen al jaren in Sant Feliu de Guixols. Een klein leuk vissersdorpje in het noorden van Spanje aan de Middelandse zee. We verblijven in eenvoudige appartementen, waar alles prima geregeld is voor wat de basis betreft. We koken zelf, stoken de BBQ af en toe eens aan, en uiteraard kennen we de restaurantjes in de buurt ook.

Het draait natuurlijk om het duiken. Prachtig begroeide wanden, canyons, smalle spleten en zelfs grotjes zul je verkennen. Omringd door grote scholen vis, hier en daar een octopus of een dikke congeraal. De omstandigheden zijn dusdanig dat je echt zult leren duiken. Zeker voor de beginnende duiker is deze duikreis een waardevolle aanvulling op je opleidingen. Ook de ervaren duiker komt aan zijn trekken met uitdagende duiken naar verder afgelegen grotten en diepere duiklocaties.

Voor de liefhebbers hebben we de mogelijkheid om nog een aantal extra bootduiken te maken. Een duik naar het wrak van de Boreas is onvergetelijk, of een duik door de Canyones de Tamriu zal je niet snel vergeten. De kleurenpracht en de begroeiing is onvergetelijk.

Wanneer:            Van 2 september tot 10 september
Wat kost het:     550 euro (ongeveer)
Wat krijg ik dan: verblijf in appartement, non limit duiken vanaf de kant, persluchtvullinen, gids

Ter plaatse worden diverse Padi cursussen gegeven. Denk aan de Advanced open water, de diepduik specialty, de scooter specialty, de navigatie specialty, de onderwaterfotografie specialty en de wrakduikspecialty. Zou je daar wat meer over willen weten stuur ons dan een mailtje

Prijs: €4.50
 Inschrijven
Deelnemerslijst
Cornelis
Marijke
 
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Snorkel cursus
2.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
3.Open Water theorie en zwembad prive
4.Introductieles Duiken
5.Introductieles Duiken op Zaterdag
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Duikreis Spanje
4.Duikdag Zeeland
5.Duikdag Zeeland


Enquete