Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
Route beschrijving naar het zwembadTerug

U komt vanuit Den Bosch

U volgt de A2 richting Maastricht / Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Waalre. Bij de stoplichten gaat u links. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde van het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Tilburg

U volgt de A58. U neemt de afslag Maastricht / Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Waalre. Bij de stoplichten gaat u links. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Oss/Nijmegen

U volgt de A50 en rijdt zo Eindhoven binnen via de Kennedylaan. Rijdt deze volledig uit. Op de T-splitsing gaat u links. Bij de rotonde direct rechts. U bevindt zich nu op de rondweg van Eindhoven. Vervolg deze totdat u een bord krijgt Antwerpen/Eersel naar links. Hier gaat u links af. U rijdt de Aalsterweg op. U passeert twee stoplichten. Een paar 100 meter na het laatste stoplicht ziet u aan de linkerkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Venlo

U rijdt op de A67 en neemt op knooppunt Leenderheide afslag Eindhoven. Op deze rotonde gaat u rechtdoor richting Waalre. Daarna neemt u de eerstvolgende afslag. Bij de stoplichten gaat u rechts. U bevindt zich nu op de Aalsterweg. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Weert, Maastricht

U rijdt op de A2 en komt op knooppunt Leenderheide. Op deze rotonde gaat u links af richting Waalre. Daarna neemt u de eerstvolgende afslag. Bij de stoplichten gaat u rechts. U bevindt zich nu op de Aalsterweg. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Open Water cursus PADI Zaterdag
2.Advanced Open Water cursus
3.Rescue duiker cursus
4.PADI Open Water cursus in een weekend
5.Introductieles Duiken op Zaterdag
Activiteitenkalender
1.Duikreis Spanje
2.Duikdag Zeeland
3.Duikdag Zeeland
4.Duikdag Zeeland
5.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete