Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
Gallery

Obsession 080508 1DS 1006.jpg

Obsession 080508 1DS 1006.jpg

Datum: 05/08/08 Weergaven: 213Route beschrijving naar het zwembadTerug

U komt vanuit Den Bosch

U volgt de A2 richting Maastricht / Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Waalre. Bij de stoplichten gaat u links. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde van het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Tilburg

U volgt de A58. U neemt de afslag Maastricht / Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Waalre. Bij de stoplichten gaat u links. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Oss/Nijmegen

U volgt de A50 en rijdt zo Eindhoven binnen via de Kennedylaan. Rijdt deze volledig uit. Op de T-splitsing gaat u links. Bij de rotonde direct rechts. U bevindt zich nu op de rondweg van Eindhoven. Vervolg deze totdat u een bord krijgt Antwerpen/Eersel naar links. Hier gaat u links af. U rijdt de Aalsterweg op. U passeert twee stoplichten. Een paar 100 meter na het laatste stoplicht ziet u aan de linkerkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Venlo

U rijdt op de A67 en neemt op knooppunt Leenderheide afslag Eindhoven. Op deze rotonde gaat u rechtdoor richting Waalre. Daarna neemt u de eerstvolgende afslag. Bij de stoplichten gaat u rechts. U bevindt zich nu op de Aalsterweg. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

U komt vanuit Weert, Maastricht

U rijdt op de A2 en komt op knooppunt Leenderheide. Op deze rotonde gaat u links af richting Waalre. Daarna neemt u de eerstvolgende afslag. Bij de stoplichten gaat u rechts. U bevindt zich nu op de Aalsterweg. Na ongeveer 1 km ziet u aan de rechterkant het terrein van “Eijkenburg” en het Oriental greenhouse. Hier gaat u rechts het “Eikenburg” terrein op. Rijd de bosweg in tot aan het klooster. Hier gaat u rechts, daarna de eerste links en volg de weg totdat u op de parkeerplaats aan de achterzijde het zwembad bent. Aan het einde van de parkeerplaats vindt u onze ingang. U ziet daar een banner van “Safe Diving”.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
2.Introductieles Duiken op Zaterdag
3.Introductieles Duiken
4.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
5.Emergency First Response, EHBO
Activiteitenkalender
1.Interesse lijst duikreis Jupiter, Florida


Enquete