Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
opleidingen: Open Water cursus alleen theorieTerug

Theorie Padi Open Water cursus in mum van tijd

U bent van plan om in het buitenland uw Padi Open Water duikbrevet te gaan halen. Tijdens uw vakantie wilt u zo veel mogelijk genieten. Het uitvoerig bestuderen van de Padi Open Water manual is geen straf, maar op een vakantiebestemming is vaak meer te beleven. De oplossing is om in Nederland alvast de voorpret te laten beginnen door hier de studiematerialen te bestuderen en het Open Water theorie certificaat te behalen. Met behulp van dit wereldwijd erkende certificaat, kunt u zich melden bij elk Padi Divecenter in de wereld en het praktijk deel van uw opleiding afmaken.

De cursus kan elke dag van start gaan. U schrijft zich in via onderstaande link, bestelt via de website het studiemateriaal en na ontvangst van uw betaling kunt u direct beginnen met het doorlezen van de vijf hoofdstukken van de Padi Open Water manual. De bijgeleverde DVD biedt een extra ondersteuning. Uw cursus bestaat uit het nabespreken van de herhalingsvragen die u online via onze website maakt. Uw instructeur kijkt de gemaakte vragen voor u na en koppelt deze met u terug zodat u een goed beeld hebt van de duiktheorie. Tijdens de terugkom dag in Eindhoven worden alle vragen behandeld die nog over zouden zijn uit de voorbereiding. U maakt ter controle nog enkele oefen opgaves en rondt uiteindelijk het Padi Open Water theorie examen af.

De datum van de terugkom dag bepaalt u zelf. Dit kan elke doordeweekse dag of in het weekeinde zijn. U geeft aan wanneer u klaar bent, komt naar Eindhoven op de dag die we overeenkomen en u gaat in een halve dag naar huis met uw certificaat op zak.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Open Water alleen theorie Eindhoven 10:00:00 € 165,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
2.Open Water Theorie en zwembad
3.Advanced Open Water cursus
4.Enriched Air Nitrox specialty
5.Snorkel cursus
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Duikdag Zeeland
4.Duikdag Zeeland
5.Duikdag Zeeland


Enquete