Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
opleidingen: RescueTerug

Duiken is een veilige sport en dat moeten we zo houden ook. De Padi rescue diver cursus zorgt er voor dat je super alert wordt waardoor problemen tijdens het duiken in eerste instantie kunnen worden voorkomen. Mocht er zich ondanks jouw scherp waarnemingsvermogen toch nog probleempjes voordoen, dan weet je te assisteren of zelfstandig hulp te bieden aan een eventueel slachtoffer.

Deze cursus is serious fun en door sommigen als de leukste cursus tot nu toe omschreven. De cursus bestaat uit een stuk zelfstudie vanuit boek en dvd. Via onze website maak je de vragen die als huiswerk in je cursusboek staan. De cursus neemt een intensief weekeinde in beslag waarbij we op vrijdag avond starten met de theorie. Je instructeur bespreekt de herhalingsvragen en zal ingaan op de belangrijkste punten. We sluiten de avond af met een theorieexamen.

De volgende twee dagen staan bol van de praktijk. Onder gecontroleerde omstandigheden leer je de diverse zelfsreddingstechnieken en technieken om anderen te redden aan. Tijdens de buitenwater duiken spelen we in diverse scenarios en allerlei praktijksituaties na waarbij je kennis en vaardigheden realistisch op de proef gesteld wordt.

De cursus wordt gehouden in onze vestiging in Eindhoven. De zwembadsessie zal plaatsvinden in het zwembad Eijkenburg in Eindhoven. Het buitenwater vindt plaats in een zoetwater plas in de buurt.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
21-10-2022 Rescue duiker cursus Eindhoven 19:00 € 295,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
2.Advanced Open Water cursus prive
3.Introductieles Duiken
4.Emergency First Response, EHBO
5.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete