Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
opleidingen: Open Water cursus theorie en zwembadduikenTerug

In de winter te koud om te duiken in Nederland? Niets is minder waar! Profiteer van deze kouden dagen en haal nu het eerste deel van je Padi Open Water brevet, theorie- en zwembadlessen. Dit is inclusief boek en DVD en gebruik van duikmaterialen, muv de basis set vanaf les 2.

Je start direct thuis met de theorie en behandelt die op je eigen tempo. Daarna ga je met ons het zwembad in wanneer jou dit het beste uitkomt. Door de week of in het weekend. Je kan op maandag of op vrijdag beginnen. In 1,5 dag rond je het theorie- en zwembaddeel van de opleiding af.  

Om de opleiding volledig af te ronden hoef je daarna alleen nog het buitenwater in. Dat kan in de warmere maanden met ons in Nederland, of in het buitenland tijdens je vakantie. Misschien wel op één van onze duikreizen naar Curaçao. Let er wel op dat dit binnen een jaar na het afronden van de zwembadlessen moet gebeuren. Kijk voor startdata hieronder en neem contact met ons op via info@safediving.nl als je verdere vragen of een speciale afwijkende planning wenst en je bent op weg naar jouw eerste duikavontuur!

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
16-04-2021 Open Water Theorie en zwembad Eindhoven 18:00 € 325,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
2.Open Water Theorie en zwembad
3.Advanced Open Water cursus
4.Enriched Air Nitrox specialty
5.Snorkel cursus
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Duikdag Zeeland
4.Duikdag Zeeland
5.Duikdag Zeeland


Enquete