Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
opleidingen: EFRTerug

Weet jij wat je moet doen als plotseling je collega naast je in elkaar zakt en niet meer reageert? Wat te doen als je op een terrasje zit en iemand verslikt zich hevig in een stukje appeltaart? Plotseling gebeurt er een auto ongeluk voor je neus en je bent als eerste terplaatse, wat nu?

Het zijn allemaal realistische scenarios die zo maar zouden kunnen gebeuren. De Emergency First Response cursus van EFR zorgt ervoor dat je slagvaardig te werk gaat en handelt in de juiste volgorde zodat je de beste zorg verleend aan de mogelijke slachtoffers totdat professionele hulpdiensten het van je overnemen. De cursus neemt een dag in beslag. Voor de lunch zijn we bezig met primaire levensreddende handelingen als mond op mond beademing, hartreanimatie, maar ook het gebruik van een AED, een defibrilator komt aan bod. Na de lunch gaan we de secondaire zorg behandelen, zodat het totaal een geheel wordt. We sluiten de opleiding af met een aantal levensechte scenarios met \'echte\' slachtoffers.

De cursus start om 09.00 in onze vestiging in Eindhoven en duurt tot ongeveer 17.00. Haal ruim van te voren je cursusmaterialen op zodat je thuis wat zelfstudie kunt doen zodat je beslagen ten ijs komt. Let op: de cursus is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet duikers. Vraag eens rond onder je collega\'s en vrienden. Misschien moeten zij ooit jou terzijde staan en dan wil je toch graag dat ze adequaat handelen, niet?

De EFR cursus is een erkende EHBO/reanimatie opleiding die tot vrijstelling leidt van het EHBO deel van een Bedrijfs Hulp Verlenings programma (BHV). Desgewenst kunnen wij de BHV opleiding voor bedrijven compleet verzorgen.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
09-10-2022 Emergency First Response, EHBO Eindhoven 09:00 € 175,00 Inschrijven
13-11-2022 Emergency First Response, EHBO Eindhoven 09:00 € 175,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
2.Advanced Open Water cursus prive
3.Introductieles Duiken
4.Emergency First Response, EHBO
5.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete