Algemeen
Aanbod
Duikteam
Interactief
Overige
opleidingen: Droogpak specialtyTerug

Prachtige wateren welke er heel helder uit zien, maar als je het water even voelt met je teen blijkt het water ijskoud te zijn. Maar de interesse en de nieuwschierigheid om toch eens een kijkje onderwater te nemen in het ijskoude water heb je wel?

Of je wil wat langere duiken maken maar momenteel verlaat je het water vanwege de temperatuur? Om de duiken te kunnen verlengen is een droogpak ideaal! Het duiken met een droogpak werkt net wat anders dan met een natpak.

Dan biedt de droogpak specialty je de mogelijkheid om deze duiken comfortabel te kunnen maken. Met de droogpak specialty van PADI ga je onder begeleiding twee duiken maken met je droogpak en leer je alle ins en outs met betrekking tot het duiken met een droogpak.
 
De droogpak specialty mag gevolgd worden na je Open Water opleiding. De specialty bestaat uit een stukje theorie en twee buitenwaterduiken. Tijdens de theorie gaan we o.a. in op het onderhoud van je droogpak, het aan en uitrekken van je droogpak en natuurlijk het duiken zelf met een droogpak. Tijdens de duiken gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Veel aandacht zal geschonken worden aan drijfvermogen.
Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
13-11-2021 Droogpak specialty Eindhoven 09:00 € 149,00 Inschrijven
11-12-2021 Droogpak specialty Eindhoven 09:00 € 149,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Introductieles Duiken
2.Snorkel cursus
3.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
4.Emergency First Response, EHBO
5.Advanced Open Water cursus
Activiteitenkalender
1.Duikdag Zeeland
2.Duikdag Zeeland
3.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete