GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


126 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door floris op 10/01/12 07:47:34
Het openwaterbrevet is binnen! Leuke cursus gehad met super duikinstructeurs! De instructeurs waren zeer flexibel, gedreven en erg begaan met de cursisten. Meteen duiken in zeeland was super! Het was allemaal erg goed georganiseerd en gezellig. Hartstikke bedankt allemaal en tot ziens bij Safe Diving!

Gr. Floris!

Door Martijn op 09/26/12 07:34:05

Afgelopen weekend hadden we de Rescue cursus gedaan. Bestond uit een avond theorie, presentatie en briefing en natuurlijk ook 2 dagen duiken.

Was erg leerzaam en leuk geweest. Peter en Frans 2 topinstructeurs die het goed kunnen overbrengen en effectieef tewerk gaan. Dankzij hun praktijkvoorbeelden en uitgebreide behandeling gaat deze verder dan the basics.
Alle diverse technieken hoe je iemand kunt redden vanuit verschillende omstandigheden worden behandeld.

Ook de scenarios waarbij er veel geimproviseerd werd door de 'slachtoffers' en instructeurs waren erg leuk en achteraf veel mee gelachen. Op dat moment leer je wel op scherp staan om alert te zijn op de situatie en dat was ook de boodschap van de instructeurs, dat je altijd voorbereid moet zijn en weten hoe je moet handelen ingeval van nood.

Nogmaals erg bedankt safediving voor de leuke cursus.
En natuurlijk ook de groepsleden van de cursus die dit ook mogelijk hebben gemaakt!

Mvg Martijn


Door Suzanne op 09/22/12 16:41:29

Vandaag heb ik met Robin een refreshment cursus gedaan in het zwembad. Robin heeft mij prima begeleid. De  uitleg vooraf en de bespreking na de sessies  heeft hij uitstekend gedaan. En vooral heb ik veel plezier beleeft om alle twintig vaardigheden OW opnieuw te doen. Robin veel succes gewenst met je instucteurs opleiding.

Vriendelijke groet, Suzanne Taal


Door john verhappen op 09/20/12 09:19:51

Druk bezig met Open Waterbrevet. Geweldige groep en zeer fijne duikinstructeurs. Helemaal top, vooral voor mn dochter van 10jr die alle tijd krijgt om het goed te leren. Aplausje voor Wim, Bianca,  enz.

Ondertussen alles nieuw aangeschafd en meer dan super geholpen door Mark. Samen met hem een topset uitgekozen met de ervaring van hem. Nogmaals bedankt, hopelijk over 2 weken lekker met de kleine genieten onder water..!!!

We hebben er zin in....

Gr John Verhappen


Door Bob op 08/28/12 11:09:38
Dit weekend Open Water brevet gehaald. Fantastisch! Wel aanpoten maar heel erg leuk. Bij de 2de duik nog dikke karpers gezien... Alle instructeurs bedankt en zekers Roy met al z'n geduld bij onze laatste 3 duiken!

Een dikke pluim!

Gr,
Bob en Judith

Door Ronald op 08/27/12 11:41:57

Gisteren mijn OW-brevet in 1 weekend gehaald, dankzij de supergeduldige Fank, maar ook Wim en Roy is dit gelukt, wel een vol programma, maar het was de moeite waard!

Een aanrader!

Ronald


Door Emmie op 07/30/12 11:14:11
Eind juni mijn Padi OW gehaald. Dankzij Rob hele leuke lessen gehad! Bedankt.

Groetjes,
Emmie

Door Susanne op 07/20/12 06:27:07

Gister ons Open Water Diving brevet gehaald. Hoe wel ik in eerste instantie een beetje schrik had is dat tijdens de cursus helemaal goed gekomen. 4 Dagen door Wim begeleid en doordat hij alles duidelijk deed uit leggen en ons ook de gelegenheid gaf om fouten te maken ging het steeds beter. Gewoon nog een keer herhalen! :-)

Eind oktober gaan we naar Australie, ik denk dat we daar zeker wat met onze cursus kunnen, maar waarschijnlijk van te voren toch nog maar een keer mee gaan met het duik team om wat ervaring op te doen!

Wim, hartstikke bedankt voor de geweldige ervaring!

Groetjes Harm en Susanne


Door Henry Zeeman op 07/13/12 14:49:09

Vandaag mailtje gehad dat onze EFR-passen klaarliggen in de duikshop. Enkele weken geleden een meer als fantastische cursusdag gehad, onder leiding van peter, onze instructeur. Ik had mijn EFR al eens ergens anders gehaald, maar dat was niks vergeleken met de cursus bij Safe-Diving. Superhoog tempo, geweldige scenario's (bloed zweet en tranen, ter plekke werden de scenario's aangepast, dus je wist echt niet wat je te wachten stond.) Uiteindelijk een geweldige, vermoeiende, intensieve, gezellige en enorm leerzame dag gehad. Dank je wel Peter, was echt super!!

Henry en Astrid Zeeman


Door Daan van de Kerkhof op 07/09/12 18:00:43
Dit weekend Advanced gedaan met Peter en Wim. Super leuk weekend gehad. Heel intensief en veel geleerd. Vooral nacht- en diepduiken waren spannend. We hebben zaterdag overdag in de Langspier gedoken en zaterdag avond in het Dungens gat. Daarna nog een terrasje gepakt in de Mallorca bar (?!). Zondag zijn we naar de Beldert geweest in Zoelen. Daar hebben we een diepduik gemaakt en met nitro naar een cockpit gedoken. Was wel een beetje regenachtig, maar daar merkte je onder water weinig van.

Peter, Wim en Jos bedankt voor jullie superbegeleiding. Albert, Marleen en Irma bedankt voor de gezelligheid.

Groeten,

Daan