GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


126 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door Dymphie op 09/15/10 18:32:55
Afgelopen weekend mijn advanced o.w. gehaald bij Rob. Het was een actief weekend met veel avontuur. Dankzij Rob zijn geduld alles kunnen voltooien, en weer een stuk wijzer geworden. Ik hoop je zeker nog eens tegen te komen, want duiken in Nederland is super, niet koud. Rob, en Frans, nogmaals bedankt en tot ziens. Dymphie

Door Helmi op 07/24/10 15:07:39

Vandaag de laatste snorkel les gehad. Dank voor de 3 leerzame en vooral gezellige zaterdagmiddagen! We vonden het fantastisch! Leo en Helmi van Beek.


Door Ralph op 06/27/10 18:26:48
Hoi Allemaal, 
Vandaag in Den Osse (Grevelingenmeer) mijn "open water" gehaald. super leuke tijd gehad en een fijne cursus. met als instructeurs Rob van de Broek en Frans Janssen die ervoor gezorgd hebben dat het een fantastische leuke ervaring is om een PADI cursus te doen!!! Door hun enthousiasme krijg je echt zin om door te gaan voor Advanced Open Water... na de vakantie dan...
Rob, Frans, bij deze officieel "bedankt voor de les"

Door Marco Knotter op 06/27/10 14:44:20

Hoi allemaal,

Een heerlijk duikweekend gehad, Glenn heeft zijn Scuba Diver jr gehaald en ik mijn openwater. Helaas kon Melanie niet klaren, dus die gaat later op. Het was ook een fijne gezellige cursus met dank aan Frans en Rob.

Groetjes Marco


Door Arjen op 05/13/10 13:40:07
In het weekend van 1-2 mei de Open Water buitenduiken gedaan met Rob als instructeur. Boven en onderwater was het even nat en even koud. Toch heeft Rob ons er doorheen gekregen :-) Na dit weekend duiken in De Beldert en het Dungense Gat verlang ik wel weer terug naar Sharm... Binnenkort toch weer eens opnieuw proberen in Nederland, hopelijk met beter weer!!!

Door piet van de ven op 10/18/09 17:13:09

Beste Allemaal,

In Juli was het dan zover, de eerste Course Director Trainer Course in de geschiedenis in de Dominicaanse Republiek. Een thuiswedstrijd voor mij in principe. Na een goede basisopleiding in Nederland bij Safe Diving besloot ik fulltime te gaan werken in de Dive Industry. Na jaren hard werken is mijn droom uitgekomen en Course Director geworden. Bij deze wil ik Safe Diving en voornamelijk Bill Megens enorm bedanken voor de onvoorwaardelijke steun al die jaren. 

Happy Bubbles,

Piet van de Ven, Dom.Rep.    


Door Nicole van den Heuvel op 10/06/09 13:34:51
Hi all,

Afgelopen weekend heb ik mijn PADI open water brevet gehaald bij het Zilvermeer in Mol.. Reuze trots.
Albert, onzettend bedankt voor alles afgelopen zondag  ik vond het reuze leuk om te doen ( vooral met die duikbril ) het was fijn om om je als instructeur te hebben..

Frans bedankt voor de begleiding, het was erg gezellig.

Paul en Corrie jullie ook ontzettend bedankt voor de buitenduiken in de Beldert.
Ik vond dat ook reuze leuk en gezellig en heb met Corrie ook erg fijn gedoken.

Misschien zien we elkaar nog eens met het duikteam wie weet.

Gr Nicole

Door Laura en Robbert op 09/28/09 17:41:18

Afgelopen weekend ons PADI open water brevet gehaald met de buitenwater duiken in Zeeland onder leiding van instructeurs Paul en Corrie. Vonden het echt een super weekend, veel geleerd en enthousiast met brevet weer naar huis gegaan! Bedankt voor jullie enthousiasme, we hebben genoten van de lessen, en tot ziens!

Toch knap dat jullie zelfs Robbert, die het voor het begin van de cursus nog niet zo zag zitten, toch enthousiast wisten te krijgen ;-). Hij heeft het nu zelfs al over een advanced cursus..

Groetjes,

Laura en Robbert


Door Diana en Rob op 08/12/09 05:45:37
Fantastisch, zo'n Advanced OW in Zeeland. Met onze beperkte mooi weer perfect zicht-duikervaring van Curacao (ook met Safe Diving) was dit weer heel wat anders. Op 18 meter diepte in de Grevelingen sommetjes maken om een drukgroep na 2 duiken te bepalen verloopt toch echt minder vlot dan op een terras in de zon. Onze instructeurs Corrie en Paul, geassisteerd door de kersverse divemaster Frans (met het mooie PADI-nummer) maken indruk door hun kennis van zaken en het vermogen die over te brengen op de cursisten. Zij combineren dit bovendien met hun enthousiasme voor Zeeland. Allemaal dik in orde dus. Wel jammer dat Paul niet meer in zijn natpak paste, of is hij toch gewoon een koukleum?

Door Roger op 08/11/09 10:26:54

Weer een leuk en leerzaam weekendje gehad in Zeeland, onder leiding van instructeurs Paul en Corrie met dive master Frans.

Een 9 Man sterke groep in totaal, en wat het extra gezellig maakte. Zeeland blijft een enorm mooie plek om te duiken, en ik zal zeker eens mee gaan op een dagje met het duikteam.

Paul, Corrie en Frans bedankt voor het leerzame leuke weekendje.