Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


126 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door Louis & Petri op 07/19/09 20:58:23

Dit weekend onze AOWD gehaald. Weer een stap vooruit naar veiliger duiken en bewuster bezig kunnen zijn met onze hobby.

Het was een leerzaam en erg gezellig weekend, dank hiervoor Roberto en Tamara.


Door Monique op 05/06/09 06:07:16
Albert en Folkert, bedankt voor jullie geduld en plezier in het overdragen van de duikfun! Wij hebben genoten van de groep en de lessen. Reuze trots dat we het gehaald hebben, daar moest wel het eea voor overwonnen worden. Nu gaan we het Great Barrier Reef onveilig maken in november :) ! Of we nog gaan duiken in Nederland, ik durf het niet te zeggen maar er komt denk ik wel een vervolgcursusje aan.... Bedankt mannen!!

Door Edwin en Joyce op 05/02/09 11:12:05

Het weekend van 25 en 26 april hebben wij onze PADI open water gehaald.

Heel veel geleerd en nog meer lol gehad, zowel met de lessen als met het "examen" in Tiel en Zeeland.

Albert en Folkert, allebei erg bedankt voor het plezier dat we nu hebben in het duiken.
We zullen elkaar nog wel eens tegenkomen bij de SAFE duiken in Zeeland.

Bedankt allemaal.


Door wilco op 04/28/09 15:48:35

De rescue cursus afgelopen weekend. was zwaar en het was erg leerzaam. door de oefeningen die we deden veel te herhalen. Doordat we eerst op zaterdag de oefeningen in het zwembad gedaan hadden, was het zondag helemaal duidelijk. De scenario's liepen over het algemeen wel goed en gaandeweg werd er steeds beter samengewerkt en nagedacht over wie wat ging doen.

Al met al een vermoeiend, maar zeer leerzaam weekend, omdat je stiekem niet alleen de theorie leert, maar ook leert naar uitrusting te kijken, samen te werken en creatieve oplossingen bedenken als plan A niet goed blijkt te lukken.

En een bedankje voor de instructeurs en 'slachtoffers' is hier wel op zijn plaats :)


Door Robin op 04/27/09 07:06:44
Hallo allemaal,
afgelopen weekend hadden wij ons Rescue Diver weekend. Het begon vrijdagavond met een herhaling van enkele theorie onderwerpen en wat praktijkvoorbeelden, gevolgd door een theorieexamen. Nadat we de fouten hadden besproken en begrepen, zijn we weer naar huis gegaan om een beetje voor te bereiden op de duikdagen.
Zaterdag waren we om 09.00 in Den Dungen, waar onze cateraar Wilco de koffie en de tijd al dampend klaar had staan. Na een paar koppen koffie hebben we ons omgekleed en richting het strandje gegaan. In het water werden enkele oppervlakte oefeningen geshowed en we sloten af met het drijver gooien. Na de lunch (een broodje in de hand) zijn we naar Eindhoven gegaan om nog een aantal zwembad oefeningen te doen. De hele middag hebben we hier geplonst totdat alle slachtoffers weer beademd of ademend aan de oppervlakte waren. Een vermoeiende dag, maar heel leerzaam.
Zondagochtend mochten we een beetje uitslapen, om 09.30 werden we verwacht in Den Dungen. Na wederom wat koffie/thee zijn we begonnen met het herhalen van de zwembadoefeningen, alleen nu was het zicht ietsjes minder. Na de lunch (ditmaal ook heerlijke goulashsoup) hebben we in de loop van de middag de 4 rescue scenario's doorlopen waarbij de ene na de andere duiker in paniek aan de oppervlakte kwam, zijn buddy kwijt was, of je zag alleen maar belletjes. Bij welke duikschool hebben zij het geleerd? Aan de kant stonden ook nog enkele ramptoeristen met fototoestellen, die in de gauwigheid wat spullen (jackets, ademautomaten) wisten te ontvreemden. :-) Gelukkig konden we de ramptoeristen overtuigen, dat we de spulletjes nog nodigen hadden en hebben we alle scenario's goed (of voldoende) afgerond. Wederom een hele zware, maar leerzame dag. Complimenten aan de instructeurs Paul, Corrie en Roberto en de vrijwillige slachtoffers en natuurlijk mijn medecursisten. Tot een volgende keer. Robin

Door Manolito Schaeken op 04/15/09 17:22:43

Paaskamp 2009

O.o.o. wat was het weer gezellig tijdens het Paaskamp in Burgh Haamstede.
Je hebt er niet veel voor nodig, een groep enthousiaste duikers, goed weer, helder zicht (in ieder geval onder water) wat eten en drinken en niet te vergeten een goede geluidsinstallatie voor de Apres Dive.

Dit jaar hadden we vergeleken met vorig jaar bijzonder geluk met het weer, 3 dagen zon en aangename temperaturen. Ook het zicht op de diverse duikstekken was erg goed dit jaar, helder en toch al veel te zien.

Na de duiken overdag was er tijd voor wat ontspanning met goed eten, een stevig muziekje en uiteraard een drankje of 2-3-4.......
Je weet dat het gezellig is als je buddy je naam niet meer weet maar je aanspreekt op het patroon van je trui :-)

Al met al gezelligheid ten top, heerlijk gedoken en weinig geslapen door de Apres Dive tot in de vroege uurtjes.

In ieder geval weer een bedankje aan de organisatoren en de mede duikers voor de gezelligheid, het goede eten en drinken, de goede muziek en de leuke duiken die zijn gemaakt.

Tot volgend jaar zou ik zeggen....weer met de paashaas.....

Manolito


Door Eric J op 11/10/08 20:32:13

Alweer meer dan twee weken geleden mijn open water gehaald. Vond het erg leuk om te doen, Albert, en ook Folkert, bedankt voor de goede zorgen en de lessen.

Afgelopen weekend mijn eerste "echte" duik gemaakt in de Maarsseveense plassen. Ik zal niet zeggen waar ik daar mijn uitrusting (rommel) heb gehuurd, maar het was voor mij een bewijs dat de uitrusting en het niveau bij Safe Diving echt meer dan top is....

Nogmaals bedankt voor een leuke en leerzame vier weken, ik heb er een verslaving bij....

Eric


Door Nancy en Hans Liepert op 10/26/08 17:17:35

Wij zijn de medecursisten van Annique en hebben dus ook de Rescue cursus met Corrie en Paul gedaan. Dat was hard werken kan ik melden. Duiken in Nederland valt voor mooi weer duikers als wij niet mee... Handschoenen aan en kap op. En dan plonzen in het iets minder warme water.

Hoewel, het gezelschap maakte heel veel goed. We zijn theoretisch en praktisch hard aan het werk geweest. En de afsluiting met "echte" slachtoffers maakte de cursus compleet.

De volgende keer dat we duiken zullen we een stuk bewuster met onze sport omgaan! Dus bedankt, Paul, Corrie, Robin en Manolito het was een tof en leerzaam weekend.

Hans en Nancy


Door Annique Claringbould op 10/19/08 19:20:19

Net een paar uurtjes thuis van de rescue cursus afgelopen weekend. Het was erg leerzaam om de oefeningen die we deden veel te herhalen. Doordat we eerst op zaterdag de oefeningen in het zwembad gedaan hadden, was het zondag helemaal duidelijk. De scenario's liepen over het algemeen wel goed en gaandeweg werd er steeds beter samengewerkt en nagedacht over wie wat ging doen.

Al met al een vermoeiend, maar zeer leerzaam weekend, omdat je stiekem niet alleen de theorie leert, maar ook leert naar uitrusting te kijken, samen te werken en creatieve oplossingen bedenken als plan A niet goed blijkt te lukken.

En een bedankje voor de instructeurs en 'slachtoffers' is hier wel op zijn plaats :)

Groetjes Annique


Door Louis spiljard op 10/08/08 07:20:21

Sinds enkele maanden hebben zowel ik als mijn vriendin ons OW en we hebben het geleerde al vaak in de praktijk gebracht. We zijn nu enkele weken terug van vakantie in Egypte (Sharm El Sheik) waar we behoorlijk veel hele mooie duiken hebben gemaakt (Tiran, Ras, etc).

De local-guides waren zeer te spreken over het nivo van duiken van ons, ondanks dat we toen we daar naar toe gingen slechts 11 en 12 duiken hadden, hadden ze meer vertrouwen in ons als in vele andere OW duikers met veel meer ervaring. Een mooi compliment denk ik zo maar voor onze instructeurs hier in Nederland.

Nu hebben we beiden meer als 25 duiken in ons logboek, met enkele duiken die eigelijk net iets te diep waren, enkele drift-duiken (1 met redelijk harde stroming) en een keer door een korte grot gedoken, een prachtige ervaring. Zelf heb ik ook een duik gemaakt met een groep Advanced duikers (3e duik van de dag, dus niet dieper als 20 meter). Hierbij heb ik enorm veel geleerd van een Oostenrijker. Ik ben nu veel rustiger onder water en mijn luchtverbruik is eindelijk op een redelijk normaal nivo.

Volgend jaar gaan we zeker voor de Advanced zodat we met de iets meer ervaren duikers kunnen gaan duiken. De duik koorts heeft ons te pakken.


 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete