Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Padi Open Water Cursus Diveversity Groupon actie 2011-08-24  Terug

Tot ons bereikte het bericht dat duikschool Diveversity in Westerhoven failliet is. Dit is een slecht bericht voor het aanzien van de duikindustrie in Nederland en een slecht bericht voor consumenten die zich ingeschreven hadden voor een duikopleiding bij deze duikschool. Op een Padi duikschool moet je kunnen vertrouwen. Safe Diving in Eindhoven biedt de helpende hand en biedt in samenwerking met Groupon de gedupeerde Open water duikers die zich ingeschreven hadden voor een duikopleiding met een Voucher van Groupon de mogelijkheid  de Padi Open Water cursus alsnog te volgen. De cursus wordt aangeboden via Groupon voor dezelfde prijs als de deal bij Diveversity namelijk 199 euro exclusief studiematerialen. Deze kunnen worden besteld bij het inschrijven van de cursus en naar keuze worden afgehaald of toegestuurd. Deze actie is van toepassing voor alle gedupeerde Diveversity Open Water cursisten die over een Groupon voucher beschikken voor de Padi Open water deal met Diveversity.

De Padi Open Water duikcursus bestaat uit theorie en theorie examen, zwembadlessen en buitenwaterduiken. De duiktheorie bereid je voor door het boek te lezen, de dvd te bekijken en de vragen via onze website te maken onder huiswerk online. Voorbereid kom je naar de les waar we de theorie zullen behandelen en je het examen maakt. In het zwembad leer je stap voor stap de basisbeginselen van het veilige duiken. In het buitenwater maak je onder begeleiding van je instructeurs de vier verplichte duiken. We starten op vrijdagavond en zullen zondag middag de laatste duik maken voordat jij je Padi Open water brevet krijgt. Je kunt je inschrijven via onderstaande link en wellicht ga je over een paar weken al met ons mee duiken in Egypte, Spanje of Curacao!

Heb je een andere duikcursus bij Diveversity niet af kunnen maken buiten de Groupon deal om, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je trachten te helpen.

Voor antwoorden op je vragen bel met 040-2121812 na 13.00 voor informatie over deze actie.  Wil je overnachten in een van onze pensions, neem dan even contact op met ons en wij regelen jouw reservering. 

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete