Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Padi Gopro diving days 2011-11-09  Terug

Zaterdag 19 en zondag 20 november organiseert Padi CDC center Safe Diving in Eindhoven de Padi Gopro dagen. Deze dagen zijn interessant voor Padi pros, maar juist ook voor duikers met ambities om binnen de duikwereld een professionele rol te gaan spelen als divemaster of duikinstructeur.

Er is veel gaande in het Padi opleidingssysteem. Er zijn nieuwe standards voor Open water en Rescue cursus. Over de nieuwe Padi Divemasteropleiding valt veel te vertellen, of je nu Divemaster wilt worden of Divemasters wilt opleiden, Padi Course Director Bill Megens en zijn staf zullen je er alles over vertellen. De Padi instructeursopleiding is van A tot en met Z veranderd. Meer tijd voor de praktijk, online voorbereiding en nadruk op marketing aspecten zorgen ervoor dat je succesvol de markt kunt betreden. Hoe ziet de instructeurs opleiding er uit, hoe zijn de faciliteiten in Eindhoven, je komt er achter door deel te nemen. Na de lunch staan zwembad workshops op het programma. Hoe geef ik een effectieve zwembadles voor de DM en IDC kandidaten? Hoe organiseer ik op effectieve wijze module 3 uit de Padi Open water cursus voor Padi instructors?

Korting vouchers voor alle bezoekers!

Bezoekers aan onze dagen ontvangen een kortingsvoucher van 400 euro op het volgen van ons Gopro Gold pakket twv 1650 euro bestaande uit EFR instructor, IDC en een pakket van vijf specialty instructor cursussen. Ben je al instructor maar wil je verder, dan hebben we voor jou een kortingsvoucher van 300 euro op de IDC staff cursus. Padi beloont je komst naar onze dagen door het verstrekken van kortingsvouchers voor gratis Specialty instructor certificering, MSDT certificering en gratis IDC staff instructor certificering.

Kortom, wil je meer weten over de professionele opleidingen van Padi, wil je profiteren van onze aanbieding, dan moet je hier bij zijn! Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier!

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete