Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Jouw kinderfeest vieren bij Safe Diving! 2012-06-30  Terug

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor je kinderfeest? Wij hebben de oplossing, samen met je vriendjes en vriendinnetjes duiken bij Safe Diving!

Op je uitnodiging zet je ouderwets dat ze allemaal mee moeten nemen een zwembroek en een handdoek. Iedereen denkt dat je gaat zwemmen, maar als jij je vriendjes en vriendinnetjes verteld dat we niet gaan zwemmen, maar onderwater gaan ademen! kan het feest niet meer stuk. Na een korte uitleg zullen we gezamelijk de duikuitrusting aan trekken en voor het eerst onderwater gaan ademen. Hoe gaaf is dat!

Uit ervaring kunnen we vertellen dat de kids het meestal zo door hebben hoe het werkt en al snel verspreid over het hele zwembad lekker aan net duiken zijn. Onderwater zullen we uitleggen hoe je bijvoorbeeld water uit je masker kan krijgen zonder naar boven te gaan. Uiteraard hebben we ook een aantal leuke speeltjes voor onderwater zoals een Toypedo en een Aquadisc.

Onze kinderfeesten organiseren we meestal op een zaterdag middag, maar er zijn ook andere dagen mogelijk. Heb je interesse of vragen, stuur gerust een mail naar info@safediving.nl
Vier jij jou verjaardag samen met Safe Diving onderwater?

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete