Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
OWD cursus, AOW cursus en Spanje reis geslaagd 2012-09-20  Terug

Afgelopen week heeft onze groepsreis naar Spanje plaats gevonden. We hebben met zijn allen veel mooie duiken gemaakt en genoten van de zon. Het weer is super geweest. Iedere ochtend zijn we begonnen met een gezamelijk ontbijt, daarna spullen pakken en op naar het strand. Tussen de duiken door werden er overheerlijke broodjes klaar gemaakt tot zelf pannenkoeken bakken op het strand aan toe!

Na 3 tot 4 prachtige duiken keren we terug naar onze appartmenten. Daar is regelmatig de bbq aan gegaan en hebben we heerlijke broodjes op zijn Catalaans gegegeten met verschillende soorten ham en worstjes.
Ook hebben we een paar mooie wrakduiken gemaakt op de Boreas en de mooie waaier gorgonen en een dikke school met baracudas bewonderd.

Heb jij zin om in 2013 mee te gaan met onze Spanje reis? Schrijf je alvast in zodat je plaatsje is gereserveerd!

Maar in Nederland is er ook volop gedoken!! We hebben er inmiddels 6 nieuwe Open Water duikers en 4 nieuwe Advanced open water duikers bij! Proficiat iedereen met dit mooie resultaat!

Komend weekend gaan we van start met de Rescue cursus.
Het water is lekker op temperatuur, dus laten we daar nog even met zijn allen van genieten.

Heb jij ook nog zin om een duikje te gaan maken? Ga mee met onze zeelanddag op zondag 30 september en maak 2 mooie duiken in het zeeuwse water.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete