Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Gopro Diving days, zorg dat je er weer bij bent 2013-03-05  Terug

Rene Bos, Padi Regional manager Nederland en VlaanderenBill Megens, Padi Course DirectorVoor Padi professionals en hen die de ambitie hebben om het te worden, kom op zondag 10 maart naar Eindhoven voor de derde Gopro diving day.

Tijdens deze dag zal Bill Megens, Padi Course Director samen met Rene Bos, Padi Instructor Examiner interessante onderwerpen bespreken die elke Padi pro raakt. De Gopro diving days zijn een initiatief van Safe Diving, Padi 5* IDC CDC center met het doel een platform te creeeren waar vakbroeders elkaar regelmatig ontmoeten om van gedachten te wisselen over Padi opleidingen, producten, lesgeef technieken, verbetering van kwaliteit en effectiviteit van Padi duikopleidingen in Nederland en Vlaanderen. De inbreng van elke deelnemer is daarbij van belang zodat we van elkaar leren en gezamenlijk wijzer worden.

"Als Padi instructor, net klaar met je Instructor exam, of al 10 jaar bezig met het geven van duikopleidingen, zul je af en toe voor vragen komen te staan. Soms twijfel je of je iets goed doet, misschien twijfel je wel eens over hoe je een standard moet interpreteren. Hoe prettig is het dan als je met vakbroeders kunt overleggen en met elkaar een beter resultaat neer kunt zetten. Daar moeten we naar toe"; legt Bill Megens uit. Van samenwerken worden we allemaal beter.

De derde Gopro diving day: new school versus old school duiktraining

Wat hebben we voor je in petto?

Nieuwe instructor manual, maar hoe geef ik nou een goede theorieles?
Vroeger stond prachtig geoutlined exact wat je als Instructor diende te vertellen tijdens het behandelen van de duiktheorie. Tegenwoordig ontbreken die secties in de Instructor manual en Guide to teaching. Waar haal je als instructor nu de inhoud van je les vandaan en hoe pas je dat op een effectieve manier toe? Welke hulpmiddelen kun je daarvoor gebruiken zodat jouw theorieles kort en bondig is en klinkt als een klok?. Bill en Rene doen je tal van suggesties en in een workshop zul je de gelegenheid krijgen je vaardigheden aan te scherpen. Wil jij je IDC nog gaan doen, dan is dit een superkans om alvast een voorproefje te krijgen van wat je straks van je verwacht wordt.

Update standards
Als instructor is het zaak dat je goede kennis hebt van de Padi richtlijnen. We bespreken de laatste updates van de standards voor wat Padi opleidingen en EFR opleidingen betreft.

IDC, hoe word je Padi instructor
Tijdens een paralel sessie wordt aan deelnemers die nog geen Padi instructor zijn uitgelegd hoe ze dat kunnen worden. Iedereen kan deelnemen, al heb je net je Open water brevet gehaald maar wil je Instructor worden, dan zul je tijdens deze sessie alles te weten komen over ons Zero to Hero programma. Voor Rescue divers die in een kort tijdbestek Instructor willen worden van de zomer, kom naar deze dag en leer alles over ons Summer Bootcamp: Divemaster en Instructor in een cursus.

Continuing Education workshop
Je geeft les, veelal open water cursussen. Das leuk en belonend. Maar hoe gaaf is het als je ook in staat bent om dezelfde enthousiaste mensen ook te kunnen begroeten in je vervolgopleidingen? Hoe verhoog je de conversie van Open Waters naar een vervolgopleiding? Wat voor tools heb je tot je beschikking om de kans van slagen op doorstroom te verhogen? Wanneer kaart je eigenlijk de mogelijkheden voor vervolgopleidingen het beste aan? Bill en Rene zullen je ideeen aandragen die werken en door middel van een workshop zul je getriggerd worden hoe je meer resultaat kunt halen uit je opleidingen.

Globaal zal dit de inhoud van de dag worden, de lunch wordt verzorgd en uiteraard willen we graag een maximale participatie van jou en zal er gelegenheid te over zijn tot het stellen van vragen, uitwisselen van ideeen en gedachten over het Padi systeem.

Kortom FUN en constructief met elkaar aan de gang.. Kom naar Eindhoven, want daar gebeurt het! Inschrijven en detailinformatie via deze link

Alle deelnemers ontvangen een kortingsvoucher voor een pakket aan interessante Padi producten. Zorg dat je van de partij bent!

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete