Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Equipment Specialty 2014-11-06  Terug

Heb je wel eens een situatie mee gemaakt dat je aan de waterkant stond en je de duik niet kon maken omdat er iets mis was met je duikuitrusting? Denk hierbij aan een blazende automaat of een kapot masker. En het vervelendste is dat het meestal gebeurd op het moment dat je een speciale duik wil gaan maken of als je op vakantie bent. Wij hebben de oplossing voor je!

Op zaterdag 13 december organiseren we de leuke en zeer leerzame specialty Equipment! Tijdens deze cursus behandelen we de duikuitrusting van top tot teen. Na het volgen van deze specialty ben je in staat om kleine problemen aan de waterkant met betrekking tot je uitrusting zelf direct te verhelpen. Hoe handig is dat?

Tijdens de specialty krijg je veel informatie en geven we een aantal workshops waarbij jezelf aan de gang gaat met diverse uitrustings stukken. Aan het einde van de specialty hebben we nog een paar leuke scenario's waarbij je een complete uitrusting gebruiksklaar gaat maken waarmee gedoken kan worden. Je vindt de opleiding op de opleidingsplanning in de linkerkolom of via deze link.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete