Safe Diving is verhuisd verhuis! 2024-01-14  Terug

Safe Diving is verhuisd!

Vanaf 15 januari 2024 nieuwe locatie: ESP 108 in Eindhoven
Open op afspraak voor advies, flesvullingen en onderhoud aan uw duikmateriaal
Bel/whatsapp op 0651228497 of mail info@safediving.nl voor een afspraak

Grote verandering, andere locatie ander concept

Na bijna 30 jaar op de Leenderweg een duikwinkel te hebben gehad, verhuist Safe Diving naar een nieuwe locatie. Ons nieuwe adres wordt per 15 januari 2024

ESP 108 in Eindhoven

Vanaf 1 november zijn we druk met de verhuizing en zal de winkel aan de Leenderweg enkel nog op afspraak open zijn. Gewoon even bellen of appen op 06-51228497 voor een afspraak.

Na 30 jaar gooien we de boeg om. Dat wil zeggen dat ons concept zal veranderen. De afgelopen jaren hebben we naast het voeren van een duikwinkel ook een oplossing ontwikkeld om prijzen in de winkel bij de artikelen gemakkelijk aan te passen.

 Deze oplossing in de vorm van digitale prijskaartjes slaat dermate goed aan bij winkeliers in Nederland en in 11 andere landen, dat we daarom onze bakens gaan verzetten richting het leveren van deze oplossingen aan andere winkels. Je vindt onze oplossing van de digitale prijskaartjes reeds in alle winkels van Expert (135), alle winkels van Coolblue (25), alle winkels van X2O badkamers (55) en binnenkort ook op luchthaven Schiphol, Eindhoven en Rotterdam.

In ons nieuwe pand zul je een showroom zien echter die showroom is bedoeld om de functionaliteit van de prijskaartjes te laten zien in een realistische winkelomgeving. We zullen de showroom inrichten als een duikwinkel omdat daar ons hart ligt, we daar vandaan komen en van waaruit we onze oplossing ontwikkeld hebben.

Hoe gaan we verder?

Onze website www.diveshop.nl wordt voortgezet en je kunt je duikmaterialen online nog steeds bij ons kopen.

Flessen vullen kan op afspraak, net als het onderhoud van ademautomaten en jackets, vervangen van batterijen, keuren van flessen, vermaken of repareren van pakken.

Duikopleidingen zullen even op een laag pitje staan, maar zodra we gesetteld zijn en alles draait zoals we willen, zullen we de duikschool weer openen.