Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
DuikvakantiesTerug

Je ziet al die fantastische onderwaterfilms op televisie. Kraakhelder zicht, veel gekleurd onderwaterleven, riffen om je vingers bij af te likken, veel vis en kennelijk aan de kleding van de duikers te zien ook nog water van een lekker temperatuurtje! Regelmatig bij het zien van deze beelden bekruipt je het gevoel van: "dat wil ik ooook!"

Safe Diving kan je hierbij helpen. Als duikzaak organiseren wij een keer of zes per jaar buitenlandse duikvakanties in groepsverband. We bezoeken bestemmingen als Spanje, Bonaire, Curaçao, Egypte of bijvoorbeeld Zuid Frankrijk. Voor elke beurs is er een duikreis.

Inschrijven gaat als volgt:

• Ben je nog geen duikteamlid, zorg dan dat je jezef registreert als gebruiker van deze site, rechts bovenaan op de voorpagina. Ga naar gebruikerspagina's en upgrade jezelf naar duikteam lid.

• Vervolgens kun je via de activiteitenplanning jezelf inschrijven. Je staat dan op de deelnemers lijst en wordt verder op de hoogte gehouden. Voordat de reis plaats vindt, organiseren we altijd een info avond waarin we precies uitleggen wat de bedoeling is. 


 


Spanje

Een low budget duikreis naar Spanje bijvoorbeeld. Voor een bedrag van rond de € 350 duik je een week lang onbeperkt vanaf de kant, wordt je fles gevuld en verblijf je in een appartement.

Het duiken is geweldig aan de Costa Brava. De uiteenlopende rotsstructuren zorgen voor telkens uitdagende situaties. Grotten, smalle canyons, drop-offs en allemaal schitterend begroeid. Naaktslakken, schorpioenvissen, congeralen, je zult verbaasd zijn over het onderwaterleven. Naast de begeleide duiken die we verzorgen, bestaat er ook ter plaatse de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Alle Padi Specialties, maar ook de Padi Advanced Open Water en eventueel zelfs je Padi Open Water cursus worden gegeven.

De sfeer onder de duikers in de groep is altijd erg goed. Je hebt allemaal mensen om je heen met dezelfde hobby, dus aansluiting is er altijd! 'S avonds lekker barbecuen of uit eten, gezelligheid is troef.

Curaçao

De duikreizen naar Curaçao zijn altijd erg populair. We komen er al jaren en kennen het eiland op ons duimpje; zowel onder als boven water. Met gehuurde jeeps rijden we van de ene naar de andere duikstek. Een tropisch avontuur ten top. Ook hier verblijven we in comfortabele appartementen, op nog geen 25m van de zee. Geniet van het warme water, muraenes, roggen, angelfishes, zeepaardjes, schildpadden of de zeldzame frogfishes. Met een watertemperatuur van 28°C weet je niet wat je meemaakt als je alleen Nederlands water gewend bent.

Frankrijk

Onze wrakduiksafari naar Zuid Frankrijk is echt iets voor de avontuurlijke duiker die een extra uitdaging zoekt. De wrakken zijn adembenemend mooi. We duiken niet alleen op gezonken schepen, maar ook op jachtvliegtuigen of wat dacht je van een heuse onderzeeboot. Om deze reis mee te gaan dien je in ieder geval Rescue diver te zijn met 50 duiken of meer aan ervaring en een Padi Diepduik specialty afgerond te hebben.

Voor alle reizen geldt dat er op tijd wordt ingeschreven. Zeker voor de reizen waarin een vliegreis zit in verband met de beschikbaarheid van vluchten. Kijk in onze nieuwsbrief en in het kopje actueel van de site voor de laatste data omdat deze nogal eens gemakkelijk een paar dagen wijzigen en...

...pak je koffers en duik met ons mee!

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete