Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Verhuur duikmateriaalTerug

 

In de winkels van Safe Diving vind je alles op het gebied van de duiksport tegen concurrerende prijzen. In onze winkels voeren wij alleen de A-merken als Mares, Scubapro, Cressi-sub, Oceanic, Bare, Seaquest, Aqualung, Suunto, Uwatec, Citizen, Sea en Sea, enz. Het duikmateriaal in de winkel staat geprijsd tegen de adviesprijzen, maar vraag altijd naar de Safe prijs. Doordat wij meerdere winkels hebben, kopen wij in volume in waardoor onze prijzen gunstiger zijn dan bij andere aanbieders. Laat je adviseren door onze mensen. Ze zullen ervoor zorgen dat je altijd documentatie en een scherpe offerte mee naar huis neemt. Mocht je bij ons je duikuitrusting willen kopen, maar vind je elders hetzelfde goedkoper, laat het ons direct weten. Wij zullen er alles aan doen jouw aanbieding te evenaren of te verbeteren. Bij Safe Diving ben je goedkoper en beter uit, zo niet dan toch!

Dagtarieven
Pak € 12
Handschoen € 5
Loodgordel met lood € 7
Jacket € 10
Ademautomatenset € 10
Fles excl. vulling € 10
Lamp € 12
Duikcomputer € 10
Onderwater Camera eenvoudig € 25
Onderwater Camera professioneel € 55
   
Dag tarief complete uitrusting incl duikcomputer, excl duiklamp € 60
 
De totaal prijs van de losse delen kan nooit het dagtarief van een complete uitrusting van € 60 overschrijden. Flesvulling kost 6€.
 
Weekend tarief vrijdag halen, maandag retour € 95. Flesvulling kost 6€
 
Meerdere dagen huren: eerste dag vol tarief, rest van de dagen de helft van het tarief.

Verhuur

Je bent verslingerd geraakt aan de duiksport, maar hebt nog niet het budget om over te gaan op het aanschaffen van een duikuitrusting. Bij Safe Diving ben je aan het juiste adres voor het huren van duikmateriaal. Wij beschikken over een vijftigtal complete uitrustingen. Zorg er altijd voor dat je op tijd reserveert zodat je niet achter het net vist.

Hoe kan ik huurmateriaal reserveren?

Reserveren van duikmateriaal doe je via onze site. Registreer jezelf als gebruiker rechtsboven op de voorpagina van onze site. Ga naar gebruikerspagina's en registreer je maten. Reserveren doe je daarna via de losse verhuur op de site door simpelweg de data dat je het materiaal wilt hebben aan te klikken. Je ontvangt een bevestigings email en zonder tegenbericht kun je er van uit gaan dat je materiaal voor je klaarstaat! Let op, duikbril, snorkel, schoentjes en buitenvinnen, de basis uitrusting wordt je geacht zelf te hebben en worden niet verhuurd ivm hygiene en geschiktheid van een standaard buitenvin voor elk persoon.

Het verhuurbedrag wordt voldaan bij ophalen, vermeerderd met € 25,- schoonmaakborg. Deze borg krijg je retour als je de gehuurde materialen uitgespoeld en vrij van zand terugbrengt.

 

 

 


 

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete