Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Duikteam Safe DivingTerug

Met je duikbrevet op zak sta je als kersverse duiker te springen om te gaan duiken. Maar waar vind je de leukste duikplekken en waar vind je buddies? Bij ons natuurlijk! Word lid van het Safe Diving Duikteam en je agenda staat zo vol met leuke duik uitstapjes.

Wat doen we?
Het Duikteam organiseert regelmatig allerlei duikactiviteiten waar jij als klant van Safe Diving aan mee kunt doen. Het maakt niet uit of je Open Water duiker bent of instructeur, of je een Padi brevet hebt of bij een andere organisatie bent opgeleid, of je iedere week in het water wil liggen of zo af en toe eens. Iedereen is van harte welkom!

Wat zijn de activiteiten die je kunt verwachten? Wekelijks zijn er activiteiten, zoals duiken in het zwembad en duikdagen in Zeeland met een leuke BBQ erbij. Ook duiken we in verschillende zoetwater plassen in de buurt en organiseren we twee keer per jaar een duikkamp. We organiseren zelfs reizen naar warmere oorden, zoals Spanje, CuraÁao, Malediven en Egypte. Genoeg te doen dus en voor ieder wat wils. Kijk op de activiteitenkalender op deze website om te zien wat er binnenkort op het programma staat.

Al dit duikplezier wordt op non-commerciŽle basis georganiseerd voor klanten van Safe Diving. Heel veel avontuur, plezier en gezelligheid op basis van kostendekking is het uitgangspunt.

Wat kost het?
Iedereen betaalt € 12,- per jaar om toegang te krijgen tot de activiteiten. Dit bedrag wordt jaarlijks automatisch van je bankrekening afgeschreven tenzij je ons voor 30 november van het lopende jaar laat weten niet meer mee te willen doen. Verder heb je een saldo binnen het duikteam dat je naar eigen wens kunt opwaarderen. Schrijf je je in voor deelname aan een activiteit dan worden de kosten daarvoor direct van je saldo afgeschreven. Beeindig je je deelname voor de bovenstaande datum, dan restitueren wij je duikteamsaldo minus 15 euro administratiekosten voorzover je saldo toereikend is.

Heb je geen eigen duikmaterialen? Geen probleem, via het duikteam is alles wat je nodig hebt te huur. Dat regel je direct bij je inschrijving voor een activiteit. Heel simpel.

Klinkt goed he. Wat let je? Wordt Duikteam lid en ga met ons mee.

Hoe word je Duikteam lid?
Stap 1 registreer je als gebruiker op de Safe Diving site. Zie hiervoor het kopje gebruiker rechtsboven in het scherm. Vul zo goed mogelijk al je gegevens in.
Stap 2 upgrade jezelf naar duikteamlid. Zo machtig je Safe Diving om de jaarlijkse bijdrage van € 12,- af te schrijven van je bankrekening.
Stap 3 waardeer je duikteam saldo op. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Je ziet dan links in beeld onder het menu item ‘duikteam’ de optie ‘saldo opwaarderen’. Via je e-mail adres ontvang je betalingsinstructies. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je saldo opgewaardeerd en kun je deelnemen aan alle duikteam activiteiten.

En nu duiken!
Gelukt? Schrijf je dan nu in voor je eerste uitstapje! Ga naar de activiteitenkalender. Klik op de activiteit waar je aan deel wil nemen en je vindt alle details zoals, verzamelplaats en vertrektijd. Registreer je voor deelname en geef direct aan of je materialen wilt huren. (Let op: zorg ervoor dat de gegevens van de materialen die je wilt huren volledig zijn ingevuld bij ‘mijn account’). Verstuur je aanmelding en daar ga je. Op weg naar heel veel duikplezier!

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete