Safe Diving is verhuisd verhuis! 14 01 2024
Delen |

Safe Diving is verhuisd!

Vanaf 15 januari 2024 nieuwe locatie: ESP 108 in Eindhoven
Open op afspraak voor advies, flesvullingen en onderhoud aan uw duikmateriaal
Bel/whatsapp op 0651228497 of mail info@safediving.nl voor een afspraak

Grote verandering, andere locatie ander concept

Na bijna 30 jaar op de Leenderweg een duikwinkel te hebben gehad, verhuist Safe Diving naar een nieuwe locatie. Ons nieuwe adres wordt per 15 januari 2024

ESP 108 in Eindhoven

Vanaf 1 november zijn we druk met de verhuizing en zal de winkel aan de Leenderweg enkel nog op afspraak open zijn. Gewoon even bellen of appen op 06-51228497 voor een afspraak.

Na 30 jaar gooien we de boeg om. Dat wil zeggen dat ons concept zal veranderen. De afgelopen jaren hebben we naast het voeren van een duikwinkel ook een oplossing ontwikkeld om prijzen in de winkel bij de artikelen gemakkelijk aan te passen.

 Deze oplossing in de vorm van digitale prijskaartjes slaat dermate goed aan bij winkeliers in Nederland en in 11 andere landen, dat we daarom onze bakens gaan verzetten richting het leveren van deze oplossingen aan andere winkels. Je vindt onze oplossing van de digitale prijskaartjes reeds in alle winkels van Expert (135), alle winkels van Coolblue (25), alle winkels van X2O badkamers (55) en binnenkort ook op luchthaven Schiphol, Eindhoven en Rotterdam.

In ons nieuwe pand zul je een showroom zien echter die showroom is bedoeld om de functionaliteit van de prijskaartjes te laten zien in een realistische winkelomgeving. We zullen de showroom inrichten als een duikwinkel omdat daar ons hart ligt, we daar vandaan komen en van waaruit we onze oplossing ontwikkeld hebben.

Hoe gaan we verder?

Onze website www.diveshop.nl wordt voortgezet en je kunt je duikmaterialen online nog steeds bij ons kopen.

Flessen vullen kan op afspraak, net als het onderhoud van ademautomaten en jackets, vervangen van batterijen, keuren van flessen, vermaken of repareren van pakken.

Duikopleidingen zullen even op een laag pitje staan, maar zodra we gesetteld zijn en alles draait zoals we willen, zullen we de duikschool weer openen.


 

Aangepaste openingstijden 31 10 2023
Delen |


Vanaf 1 november is het mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen in de winkel.
We zijn dan druk bezig met verhuizen en zijn dan veel onderweg.
Het is mogelijk omn een afspraak te maken via email: info@safediving.nl
Of je kan ons via whatsapp/bellen bereiken op 06-51228497


 

Opleidingen 2022 05 03 2022
Delen |

Staat duiken op je bucketlist? Laat 2022 het jaar zijn om dit brevet te gaan halen!
We hebben onze opleidigingsplanning voor 2022 online staan, neem een kijkje wanneer het jouw uitkomt en schrijf je in.

Toch een beetje spannend zo'n hele opleiding? We verzorgen ook introductieduiken. Ervaar hoe het is om onderwater te ademen en beslis daarna of je verder wil gaan voor het halen van je brevet.

Lang geleden dat je hebt gedoken? Geen probleem, kijk even bij de data voor een opfrisles en in één middag of avond ben je er weer helemaal klaar voor.

Interesse in een vervolgopleiding of een specialty, ook hiervoor staan nieuwe data online.

Komen de data niet uit maar heb je wel interesse, stuur altijd even een mail naar info@safediving.nl


 

Duikreis Spanje 30 06 2021
Delen |

De ideale plek waar we met de auto of het vliegtuig naartoe kunnen reizen is Spanje!

In september is het zo ver! Van 3 t/m 11 september 2021 maken we onze jaarlijkse reis naar Spanje: de Costa Brava. Je vindt er prachtig begroeide wanden, canyons, smalle spleten en zelfs grotjes. Omringd door grote scholen vis en hier en daar een octopus, kan je je duikershart ophalen! Voor zowel de beginnende als ervaren duiker is dit een mooie belevenis.

We verblijven in eenvoudige appartement en koken zelf. De kans dat de BBQ ten tonele zal verschijnen is groot. Kortom een ideale vakantie! Op de activiteitenkalender vind je uitgebreide informatie en kun je je direct inschrijven!

 

 

BNN 3 op reis gaat duiken in Zeeland 04 01 2020
Delen |

 

Aanstaande zondag 5 januari op NPO3 om 19:40 uur is het tijd voor 3 op reis en gaan we duiken in Zeeland.

Kijken dus!

 


 

Duikreis Curacao december 2019! 12 09 2019
Delen |

Tijdens de eerste twee weken van december 2019 gaan we ongeveer 14 dagen vertoeven met een groep duikers vanuit Safe Diving op Curacao. Het is ieder jaar een geweldige duikvakantie met alles er op en er aan. Duiken op het huisrif, met de jeeps over het eiland rijden naar diverse stekken rondom het eiland, diving by day and by night. Super gewoon... Daar kan jij bij zijn aan het einde van dit jaar!

We hebben op de activiteiten kalender de reis staan, dus heb je interesse? Via de Curacao link kan je inschrijven.

Wie heeft er nu geen zin in de zon en heerlijk duiken in de koudste periode van het jaar in Nederland? Mocht je vragen hebben over deze reis, stuur gerust een mail.


 

Duikreis Spanje 08 05 2019
Delen |

In september is het zo ver! Van 31 augustus t/m 7 september maken we onze jaarlijkse reis naar Spanje: de Costa Brava. Je vindt er prachtig begroeide wanden, canyons, smalle spleten en zelfs grotjes. Omringd door grote scholen vis en hier en daar een octopus, kan je je duikershart ophalen! Voor zowel de beginnende als ervaren duiker is dit een mooie belevenis.

We verblijven in eenvoudige appartement en koken zelf. De kans dat de BBQ ten tonele zal verschijnen is groot. Kortom een ideale vakantie! Op de activiteitenkalender vind je uitgebreide informatie en kun je je direct inschrijven!

 
 
 

 

Archief