Safe Diving PADI Seal TeamTerug

Kinderen en water, die combinatie is fantastisch. Kinderen en onderwater zo waar nog beter. Kinderen die bij ons komen duiken, hetzij in een introductieles, verjaardagsfeestje of deelname aan een echte duikcursus pakken de spullen op en zwemmen zo weg. Kinderen hebben over het algemeen een talent voor onderwater zijn. Kijk maar eens naar een willekeurig zwembad. Kinderen zijn vaak onder water te vinden. Iets opduiken vanaf de bodem, onderwater zwemmen, het gaat ze gemakkelijk af. Vaak gemakkelijker dan volwassenen.

Om aan de wens kinderen te leren duiken gehoor te geven, introduceert Safe Divingáin zwembadáEijkenburgáhet PADI Seal Team.

Het Safe Diving PADI Seal Team is een duikopleiding speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Ze maken spelenderwijs kennis met de duik- en onderwaterwereld. Dit gebeurtáin 5 theorie- en zwembad modules, Aquamissies genaamd.áNa het afronden van deze 5 aquamissies, verspreid over een aantal lessen,áworden ze lid van het PADI Seal Team en krijgen ze een PADI Seal Team brevet

Daarna kunnen ze uiteindelijk zelfs Master Seal Team lid worden! Dan volgen ze bijvoorbeeld ook de aquamissie nachtspecialist of wrakspecialist. Genoeg leuke dingen te doen dus! De activiteiten worden ondersteund door een interactief cursusboek, een DVD en een echt logboek waarin ze al hunáduikavonturen kunnen bijhouden.

Om de week op zaterdagmiddag trainen we in het ondiepe van het zwembad Eijkenburg.áSafe Diving zorgt hierbijávoor gekwalificeerde duikinstructeurs.á Elke les herhalen we vaardigheden, worden onderwater spelletjes gespeeld en komen nieuwe educatieve zaken aan de orde. Het PADI Seal Team is niet alleen bijzonder leuk, het is ook bijzonder leerzaam. Veel disciplines die opáschool behandeld worden, worden in de praktijk toegepast. Denk hierbij aan het bevorderen van deáhand-oog co÷rdinatie en hetáleren zorgdragen voor elkaar. Maar ookáaan het opbouwen vanábegrip voor natuurkunde enábiologie.

Wij laten kinderen tot 12 jaar toe. Daarna verwijzen we naar de Junior PADI Open Water cursus, die vanaf 10 jaar toegankelijk is.á Wij stellen alle duikmaterialen en toegang tot het zwembad ter beschikking.

Om deel te kunnen nemen aan het PADI Seal Team betaalt u een eenmalige 250 euro enáde student kit voor 45 euro.

Denkt u dat dit het helemaal is voor uw zoon of dochter, maak dan een account aan op onze site en schrijf uw zoon of dochteráin voor ons Safe Diving PADI Seal Team. Wilt u graag meer informatie ontvangen, schrijf u dan in op de vrijblijvende interesselijst.