Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
IntroductieduikTerug

Je kent de mooie beelden van glashelder water met kleurige vissen en koralen. Je ziet de schildpadden, haaien en dolfijnen zo voor je. Wat dacht je van zo’n mysterieus wrak van een lang geleden gezonken schip. Het liefst zou je zelf een keer een kijkje nemen in deze wereld. Maar is duiken wel iets voor jou? Er is maar één manier om daarachter te komen. Heel simpel, gewoon proberen! Wij nemen je graag mee! Pak je handdoek en je zwembroek en we vertrekken direct. Je bent op weg naar een onderwater avontuur om nooit te vergeten. Jouw kennismaking met duiken.

Met een instructeur aan je zijde gaan we stap voor stap onder water. Je zult merken hoe verrassend eenvoudig en ontspannen duiken is.

Je mag al duiken vanaf tienjarige leeftijd en je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Een introles is zelfs een leuk idee voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Je kunt ook een introductieles cadeau doen door middel van een cadeaubon die in de winkels verkrijgbaar is.

In Eindhoven worden de lessen gegeven in ons eigen duiktrainingcentrum gevestigd in  zwembad Eikenburg. Dit kan op een doordeweekse dag of in het weekend, zowel ‘s avonds als overdag. Het volgen van een introles kost 49 euro p.p. Dit bedrag kun je vooraf overmaken op onze bankrekening via een toegestuurde Ideal link of in onze winkel in Eindhoven.

Ben je geïnteresseerd in een introles, aarzel niet en schrijf je in. Vind je daar geen datum die je uitkomt? Bel ons en we prikken de dag waarop jouw duikavontuur gaat beginnen! We zijn bereikbaar op tel. nr. 040-2121812 op maandag van 17:00 tot 19:00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 12:00-19:00 uur, vrijdag van 12:00-20:30u en zaterdag van 10:00-17:00u.

Tot onder water!

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete