Activiteiten kalenderTerug

 Interesse lijst Duikreis Curacao op 28-11-2023 in Curacao

Stel je voor. Je wordt wakker en schuift de schuifdeur van je appartement open. Je snuift de zilte warme lucht op terwijl je naar de prachtige lichtblauwe baai kijkt die voor je ligt. Je rekt je uit, stapt in je pak en 25m verder op plons je het water in. Onderwater vind je een van de meest representatieve huisriffen uit de Caribbean.

Na het verlaten van de witte zandplaat, schuif je over de rand van het rif. Talloze papagaai vissen, trompetvissen komen voorbij. Als je geluk hebt ontdek je een frogfish of een zeepaardje. In de anemonen zie je diverse poetsgarnaaltjes die wachten op hun werkgevers. Het water is 30 graden, het zicht 50m en het is er zo mooi dat je eigenlijk nooit meer weg wilt.

Mensen dat is een duikvakantie op Curacao MAAARRR, dan moet je wel met ons meegaan!

Door onze jarenlange Curacao ervaring; we startten er in 1995 een duikbasis, weten we alle mooie plekjes te vinden. Met name de plekjes die niet in de reisgidsen staan zijn de duiklocaties waar je jaren laten nog over zult praten. Ook de bekende duikstekken als Playa Kalki, Cas Abou en  Porto Mari zijn de moeite waard. Je wilt zeker het het beroemde wrak van de Superior Producer niet missen. Op 30m diepte ligt ze op een zandbodem, volledig intact en prachtig begroeid met erg veel leven. Jij bezoekt dit wrak niet alleen overdag, maar we laten je de geheimen van het wrak ook 's nachts ontdekken! Het lijkt wel een bloemencorso. Het wrak is onherkenbaar begroeid met Orange cupcoral, adembenemend mooi! Of wat dacht je van diverse autowrakken op diepte. Bijna een surrealistische voorstelling! Zo crossen we elke dag met onze jeeps het eiland over van de ene naar de andere prachtige duikstek.

Safe Diving groepsreizen naar Curacao zijn gezellig. Dat komt ook vanwege de locatie. We verblijven in een resort op het westelijkste puntje van het eiland, ver van Willemstad!. Weg van de toeristen en weg van de kapot gedoken duikstekken. Elk appartement heeft zijn eigen terras met zicht op zee. We koken gezamelijk en eten gezamelijk. 's Avonds op het terras kletsen we na over de dag, maken we de plannen voor de volgende of...besluit je spontaan om nog even een nachtduik te maken. Alles kan, de flessen staan 24 uur per dag voor je klaar.

Niet alleen onderwater is Curacao een belevenis. Doordat we al jaren op het eiland komen, kennen we ook de weg bovenwater. Restaurantjes, leuke tentjes voor de lunch, een lekker vruchtensapje in de haven na een duikje, helemaal geweldig.

De groepsreis duurt 14 dagen, zal rond het eerste deel van december plaats vinden en zal ongeveer 1995 euro pp gaan kosten op basis van comfort class. Alle duikdagen, gebruik auto, verblijf in appartement, vluchten, reisbegeleiding en alle belastingen zitten in deze prijs. Reken op een bedrag van -150 euro dat je ter plaatse nog kwijt zult zijn aan eten en drinken.

Curacao is een fantastisch duikavontuur. Doe mee en laat je verrassen!

 Inschrijven
Deelnemerslijst
Nog geen deelnemers