Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
Safe Diving Eindhoven Openingstijden en RouteTerug

Eindhoven
ma open op afspraak
di, woe, do en vr. open op afspraak
za open op afspraak
zo gesloten


U komt vanuit Den Bosch

U volgt de A2 richting Maastricht Venlo.U neemt de afslag Strijp en rijdt Eindhoven binnen. Links ziet u het Evoluon. U komt op een verkeersplein en draait direct rechts de rondweg op. U volgt de rondweg, komt diverse stoplichten tegen, een rotonde, maar gaat alsmaar rechtdoor. Op een gegeven moment krijgt u een afslag naar rechts richting Maastricht Venlo. U gaat niet rechts, maar links. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Tilburg

U volgt de A58. U neemt de afslag Maastricht Venlo en volgt de buiten rondweg van Eindhoven. U neemt de afslag Strijp en rijdt Eindhoven binnen. Links ziet u het Evoluon. U komt op een verkeersplein en draait direct rechts de rondweg op. U volgt de rondweg, komt diverse stoplichten tegen, een rotonde, maar gaat alsmaar rechtdoor. Op een gegeven moment krijgt u een afslag naar rechts richting Maastricht Venlo. U gaat niet rechts, maar links. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Oss/Nijmegen

U volgt de A50 en rijdt zo Eindhoven binnen via de Kennedylaan. Rijdt deze volledig uit. Op de T-splitsing gaat u links. Bij de rotonde direct rechts. U zit nu op de rondweg. Vervolg deze totdat u een bord krijgt Maastricht/Venlo naar links. Hier gaat u niet links, maar rechts. U ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Venlo

U rijdt op de A67 en neemt op knooppunt Leenderheide afslag Eindhoven. U volgt de weg richting centrum. Na 2 kilometer rijdt u Eindhoven binnen en komt een rotonde tegen. Links ligt een Shell tankstation. U gaat rechtdoor. U zit nu op de Leenderweg. U rijdt alsmaar rechtdoor. Bij de diverse stoplichten gaat u steeds rechtdoor. U komt over de rondweg van Eindhoven en u ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

U komt vanuit Weert, Maastricht

U rijdt op de A2 en komt op knooppunt Leenderheide. U rijdt rechtdoor en volgt de weg richting centrum. Na 2 kilometer rijdt u Eindhoven binnen en komt een rotonde tegen. Links ligt een Shell tankstation. U gaat rechtdoor. U zit nu op de Leenderweg. U rijdt alsmaar rechtdoor. Bij de diverse stoplichten gaat u steeds rechtdoor. U komt over de rondweg van Eindhoven en u ziet Safe Diving op ongeveer 150m recht voor u, gelegen in een bocht naar links aan de Leenderweg 143 te Eindhoven.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete