GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


126 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door Tom Lenaerts op 07/03/12 17:56:30
Hey Wendy,
 
Ik had jou graag laten weten dat Daniel dit weekend met succes zijn Junior Open Water heeft afgerond.
Ik wil jullie bedanken voor het geduld en de mooie tijd die Daniel heeft gehad de afgelopen 1.5 jaar. Jullie zullen ons ongetwijfeld nog wel zien tijdens een van jullie vele duiken in zeeland of in Spanje etc. ...
 
Ook wil nog maals zeggen dat Robin het geweldig heeft gedaan en ik denk dat zonder Robin Daniel veel minder plezier had gehad in het duiken, nu vindt hij het geweldig en kan hij niet wachten tot zijn volgende duik.
Robin nogmaals bedankt voor al je moeite en je enthousiasme die je ondanks alle tegenslagen toch altijd hebt laten door wegen!!
 

Groetjes
Tom

Door Gijs Donkers op 06/11/12 06:03:59

Afgelopen weekend een fantastische Advanced cursus gedaan met Frans, Jos en Jasper. Ik heb er veel van genoten en geleerd. Het was weer net zo gezellig als vorig jaar met OWD. Ook dank aan de medecursisten daarvoor natuurlijk ;-).

De lokatie in Vinkeveen was heel interessant, benieuwd hoe het er op een rustige dag uitziet.

Volgende week nog de theorie van Nitrox afronden en vrolijk blijven duiken.

Tot aan de waterkant!


Door vonk joey op 06/02/12 10:15:45
onlangs heb ik mij ingeschreven voor de cursus padi open water 
ik was verbaasd vanwege de professionele opleiding die ik genoten had
de instructeurs waren zeer professioneel en zeer vriendelijk en wil iedereen aanraden om zijn duikersbrevet via save diving te behalen 
was een zeer leuke ervaring zo leuk dat ik mij meteen heb ingeschreven voor de volgende cursus padi open water advanse heb mij ook lid gemaakt van de duikersclub en kijk er al naar uit naar mijn volgende duik 
namens mijzelf wil ik alle instructeurs bedanken voor de professionele en zeer leuke ervaringen die ik heb verkregen van jullie
ook in de winkel gaat het er heel professioneel aan toe en altijd met een glimlach 
100% top en zou zeggen een aanrader voor iedereen 
groetjes van joey   

Door Marcel van Ofwegen op 05/13/12 08:59:25
Hallo Wendy en Peter,
Vrijdagavond introductieduik gehad. Nou het was echt top! Ik heb behoorlijk wat angsten gehad toen we naar het diepe gingen, maar Peter heeft mij er rustig en fantastisch doorheen geloodst. Ik heb daardoor, hoewel het misschien wat langer duurde dan normaal, uiteindelijk wel alles kunnen en durven doen.
Mooie ervaring en ik zal er serieus over na denken of ik nog eens zo'n (voor mij) avontuur aanga.
Een betere instructeur had ik mij niet kunnen wensen!
Groeten,
Marcel

Door Juul & Demi Sparidans op 05/12/12 20:44:18
Hallo Wim,

Dank je wel voor je geduldige en zorgvuldige begeleiding voor Juul en Demi. Ze hebben veel geleerd bij hun Open Water cursus, vooral door jouw extra inzet. In Egypte gaan we profiteren van alles wat ze geoefend hebben en ook Juul laten herkansen voor de laatste loodjes. We laten je weten hoe het gaat!
Hugo en Marijke


Door Sabina & Gertjan op 05/08/12 14:38:43

Hallo Wendy (en anderen),

Dank voor de steun en intensieve begeleiding tijdens het behalen van het open water en advanced open water brevet. Drukke dagen, een inspannende week (30-04 t/m 04-05) maar geenszins verveeld. Mooie duiken gemaakt, veel geleerd en zelfs wiskunde weer een beetje bijgespijkerd :) Theorie en praktijk helder gebracht en besproken, voldoende aandacht, begeleiding en geduld. Op naar uitbreiding en een volgend brevet.

Ook Frans bedankt voor je begeleiding en het uitspreken van feedback op een prettige manier. Chapeau!

Groet,

Sabina & Gertjan


Door Esther op 04/28/12 09:46:41
Vorige week zondag mijn open water brevet gehaald! Ik ben zoooo ontzettend blij! Het ging bij mij niet met '2 vingers in de neus' en zonder de extra motivatie en geduld van jullie was ik wellicht onderweg ergens afgehaakt. Bedankt - Stefan, Frans, Jos, Jasper, Corrie, Wendy, Peter, Hans en Michel - voor jullie geduld  en super begeleiding! 

Door patrick van exel op 04/23/12 13:59:32
Gisteren 22 april 2012, mijn open water gehaald en via deze weg wil ik het Safe Dive Team Instructeurs ( Wendy, Stefan, Peter, Hans, Michel, Niels en nog een Wendy ) bedanken voor hun geduld en professionele aanpak. En vooral de sympathieke vorm van begeleiding! Een mijlpaal en een prachtige ervaring!!!!!

Door Daan van de Kerkhof op 04/16/12 09:45:13
Op 1 april mijn Open Water gehaald in de Langspier. Was een beetje koud maar het was daarom ook wel spannend. Ging gelukkig allemaal goed. Nu heel veel zin om snel meer te gaan duiken. Stefan, Frans en Jos bedankt voor jullie goede begeleiding.

Door Hannie Jans op 04/12/12 14:45:01

Afgelopen paasweekend mijn Advanced Open Water gehaald in Zeeland. Het was leerzaam, spannend en koud, maar door de goede verzorging van Wendy en Niels snel weer op temperatuur. Nu op voor het NITROX -brevet.

Peter en Frank bedankt.