GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


126 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door Paul Aspers op 07/17/11 17:56:43
Het zit erop. In één weekend open water duiker. Best intensief maar alles is gelukkig goed afgerond, en ik kan tevreden naar dit weekend terug blikken. Frans, Chris, Hans ... bedankt voor alles. En mede cursisten Gijs, Tim en Jeroen we spreken over een tijdje nog eens een wat relaxtere dive af. 
Groetjes en tot ziens (allemaal)


Door roy op 07/11/11 14:50:33
Zwaar weekend maar een hele leerzame en gezellige advanced open water cursus gehad..
Rob,Frans en Niels bedankt voor de goede cursus was goed.En Niels ook super bedankt voor je goede kookkunsten.En de rest van de cursisten voor de gezelligheid.
Groeten Roy

Door Siobhán Hooijen op 07/11/11 12:50:31

Afgelopen weekend heb ik mijn Padi advanced cursus gedaan. Wij hebben heerlijk gedoken in Boxtel en Zaltbommel. Heel erg bedankt Rob, Frans en Niels!


Door Jan op 07/11/11 09:58:49
Zeer leuk duikweekend! - Advance Open Water cursus

Na genoeg gedoken te hebben met alleen een open water brevet werd het tijd om het Advanced Open Water brevet te gaan halen. De actie via Groupon kwam voor mij precies op tijd langs en deze heb ik dus ook gedaan. De cursus werd in een weekend gegeven. 

De start van de cursus was in het zwembad (om op te frissen wat we in de open water cursus geleerd hadden). Het begin van de cursus was op vrijdag om 19:00 uur, wat goed uitkwam met mijn stage. Frans en Rob, twee goede en vriendelijke duikinstructeurs, namen de theorie met ons door om vervolgens het zwembad in te duiken. Enkele oefeningen later kwam bij alle cursisten (Roy, Neeltje, Suze, Shibon (ik schrijf het vast fout, bij voorbaat excuses) en mijzelf) de open water ervaring alweer snel boven water. De oefeningen waren dus voor iedereen goed te doen.

Op zaterdag werd er uitgeslapen. De eerste duik was namelijk gepland om 13:00. Die duik vond plaats in de Langspier in Boxtel. Een goede plas om oefeningen te doen. De Peak Performance Buoyancy en Navigatie onderdelen gingen iedereen goed af, dus de dag kon verder gaan. De chefkok van de avond was Niels, ook duikinstructeur van SafeDiving, samen met Frans. Zij lieten hun kookkunsten aan ons zien en toverden een heerlijke maaltijd chinees op tafel. Echt ontzettend goed afgehaald jongens! Ik heb veel chinees afgehaald zien worden, maar deze zit toch zeker in de top 10!

Nadat de chinees de buiken in was gegaan hebben we de duiken van die dag doorgenomen. Vervolgens werd het wachten op de nacht aangezien er een nachtduik gepland was. Deze nachtduik werd gedaan in de Tijningenplas. Helaas was het zicht erg slecht waardoor er niet veel te zien was. Op veel planten, kleine baarsjes, een enkele rivierkreeft en een wazige 'hoogstwaarschijnlijke' karper na, was er niet veel meer te zien dan de lichten van de buddy en instructeur.

Zondag was een vroege dag, zeker na de nachtduik. De dag begon met om 10:00 aanwezig zijn in Zeeland, wat inhield dat er vertrokken werd vanuit Eindhoven om 07:30. Den Osse Haven was de plek waar de volgende duik zou plaatsvinden. Op deze locatie werd de diepe duik uitgevoerd. Ondanks dat er door sommige cursisten angstig naar vooruit gekeken werd, werd ook deze duik succesvol door iedereen afgerond. Stikstofnarcose ervaren was een van de belangrijkste dingen tijdens deze duik. Dat het duidelijk aanwezig was werd voor iedereen duidelijk: Simpele rekensommetjes die boven water 15 seconden duurden, duurden onder water op 23 meter ongeveer het dubbele. Apart en leuk om mee te maken. Verder zaten er zeer veel kreeften en krabben en nog veel meer interessant onderwater leven. 

De tweede duik van de dag en tevens laatste duik van de cursus vond een stukje verderop plaats in de Nieuwekerkweg. Hier werd een Nitrox duik uitgevoerd. De theorie van Nitrox werd duidelijk uitgelegd en we konden daarna zelf aan de slag met zuurstof meten om vervolgens het water in te gaan. Bij de Nieuwekerkweg zijn in het water zogenaamde Reefballs geplaatst waardoor er een zeer divers onderwaterleven is. Hier dus ook weer veel gezien. Kreeften, botervissen, een noordzeekrab en nog veel meer. 

Tijdens een drankje bij een restaurantje in de buurt werden de laatste 3 duiken (nachtduik en de twee in Zeeland) nog doorgenomen, waarna het grote moment daar was: het moment waarop het Advanced Open Water brevet uitgereikt werd. Als Roy de theorie nog even vlug doet hebben alle cursisten de opleiding met succes afgerond, dus wat dat betreft was het al een geslaagd weekend. Echter was dat niet het belangrijkste. Het was gewoon een heel gezellig weekend met leuke duiken en leuke, vriendelijke mensen. 

Roy, Suze, Neeltje en Shibon, bedankt voor de gezelligheid. Rob, Niels en Frans, nogmaals bedankt voor de gezellig tijd en de goede begeleiding! Het weekend was zeer leuk en SafeDiving is een aanrader voor iedereen die zijn (Advanced) Open Water wil halen.

Door Wout van den Dool op 06/13/11 20:07:47
Top cursus - Padi Open water

Afgelopen weekend mijn Padi open water gehaald, samen met 3 andere cursisten (Dennis, Johan en Pieter). Helaas moest Pieter afhaken, want die had het wat benauwd onder water. Hij mag in de reguliere training instromen, relaxed!

We kregen daardoor za & zo 1 op 1 les van Frans, Erik en Robin. Zeer intensief, vooral op vrijdag & zaterdag, zondag was meer relaxed. 

Zeer goeie begeleiding en training, alle tijd werd genomen om de oefeningen echt te beheersen. Zijn in de Beldert (Zoelen) en Aquabest (Best) geweest voor de buitenduiken. 

Mocht je deze cursus overwegen, dan kan ik hem je zeker aanbevelen. Houdt echter wel even rekening met een aantal logistieke zaken (die waarschijnlijk na deze review wel in de briefing staan):

Reserveer voortijdig je spullen, kan bij Safediving in de winkel, maar die ligt wel iets verderop in Eindhoven, terugbrengen kan niet op zondag en moet weer in de winkel gebeuren. Balen voor ons want wij moeten nu vanuit Houten nog een keer heen en weer doordeweeks. Neem wat geld mee voor de borg 20,- en wat voor de buiten duiken (entree, parkeer- en vulkosten). Veeeel drinken mee, water is het beste en neem extra lunch mee, je krijgt honger van het duiken. 

Al met al veel plezier gehad en nu snel het onder waterleven ontdekken... 

Door Marjolein van Oerle op 06/08/11 18:20:42
Na een intensief weekend in Eindhoven mijn PADI open water gehaald! Het was echt helemaal GEWELDIG! Via deze weg wil ik jullie van Safe diving en de vrijwilligers echt enorm bedanken... BEDANKT :) !!!! Maar ook medecursisten bedankt voor de gezelligheid!!!! Wat was het allemaal goed geregeld en namen jullie de tijd voor ons die nodig was...echt helemaal top!!! Ik ga er dan ook zeker mee door en hoop iedereen nog eens tegen te komen. See you in the deep!  

Door Emile van Kessel op 06/06/11 13:32:26

Afgelopen weekend mijn padi openwater duikbrevet gehaald bij safe diving Eindhoven.Het waren drie hele mooie dagen waar we met z'n allen van hebben genoten.Ook al viel het af en toe niet mee maar met een hele goede begeleiding is het toch weer allemaal gelukt.Veel foto's zijn er gemaakt en ik hoop dat we ze hier ergens zullen tegen komen.Bedankt safe diving Eindhoven voor deze 3 mooie dagen.Ook mijn mede cursisten veel succes bij jullie volgende duiken en misschien komen we elkaar nog eens tegen, we waren een prima gezellig team.

Groetjes Emile van Kessel


Door Yordi op 06/06/11 09:52:55

Leukste verjaardag.
Afgelopen zaterdag heb ik bij Safediving mijn verjaardag gevierd. In het zwembad van Safediving met mijn vriendjes en papa duikles gehad van Mark en Godfried. Kei leuk. Met echte duikpakken en uitrusting onder water zwemmen en ademhalen.
Papa heeft hele mooie foto's van mij en mijn vriendjes gemaakt.

Heel erg bedankt voor de leukste verjaardag ooit.

Yordi Oosterom


Door Erwin Kerschkamp op 06/06/11 05:56:51

Met een groep van zeven gezellige mensen de PADI Open Water cursus gevolgd. Tijdens de lessen hadden we bijna een 1 op 1 tussen cursist en instructeur. Wel nodig wanneer je op hoog tempo in 1 weekend deze opleiding doet. Op deze manier hield het Safe Diving team de kwaliteit op (voor mijn gevoel) zeer hoog niveau. Er werd niets weggegeven, we moesten knokken, oefenen en veel doen om het brevet uiteindelijk allemaal te halen. Het hele team van Safe Diving, instructeurs, Dive Masters en andere vrijwilligers, erg bedankt en we zien elkaar zeker onder water!

Groet, Erwin


Door Carola Wubben op 06/06/11 04:35:16

YEEAAAHHHH na een geweldig intensief weekend, gisteren mn Padi Open Water binnengedoken! ;). D.m.v. een geweldige Groupon actie, eindelijk de stap genomen om de al  zo lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan!!!

En nu denk ik...... had ik het maar eerder. Maar het begin is er.... op naar veel mooie duikervaringen. We gaan zeker snel met jullie mee om onze skills verder te ontwikkelen en de ervaringen te verbreden.

Maar allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken en jullie complimenteren met de KWALITEIT, MANIER VAN LESGEVEN EN DE GEZELLIGHEID!  ECHT TOP!!!!!!

Ik zou het iedereen aanbevelen om bij jullie aan de slag te gaan. Sterker nog, ik heb het al wat mensen aanbevolen! :)

Bill, Wendy, Niels en Rob echt super bedankt!! Ook alle andere Dive Masters (Hans, Hans, Mark, Sylvia , hoop dat ik niemand vergeet) die ons geholpen hebben. Bedankt!

Het heeft mijn verwachting in ieder geval overtroffen!! Tot snel... in het water!