Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
GuestBook Terug

Log in om een bericht te kunnen toevoegen.


126 berichten op 13 pagina(s)
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13]
Door Ad Grooten op 06/03/11 13:03:24

Het brevet is in de pocket! Vanmorgen onder leiding van Frans mijn laatste duik gemaakt in De Groene Heuvels. Beetje 'vergane glorie' daar, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen die me heeft geholpen, Frans, Jos, Peter, Wendy en alle medecursisten.. ontzettend bedankt.. en hopelijk tot gauw!

Ad Grooten


Door Robbin Peters op 05/31/11 06:41:10
Afgelopen Weekend mijn Padi Open Water cursus succesvol afgesloten. Ik heb les gehad van Frans Janssen en met de hulp van Jos Verbeek. Tijdens de theorielessen en de zwembad duiken kregen we heel goed uitleg op onze vragen die we hadden. Tevens waren de zwembad duiken mijn eerste duikervaring en ik vond het heel erg mooi.
We hebben afgelopen weekend de buiten duiken gehad.
Deze was afgelopen zaterdag in "De Beldert" in Zoelen, dit vond ik een hele mooie zoetwaterplas met voldoende voorzieningen aanwezig voor het vullen van je fles en een kleine duikwinkel. We hebben hier 3 duiken gemaakt. Frans nam heel goed tijd om er voor te zorgen dat je de oefeningen goed kon uitvoeren. Als de opdrachten klaar waren mochten we met 2 cursisten mee met Jos of Peter voor een mooie rondtoer in het water.
Zondag zijn we naar Den Osse in Zeeland geweest voor onze laatste buitenduik voor de cursus. Het was een mooie locatie, alleen stond er zeer veel wind en was het zicht onder water heel slecht. ondanks het slechte zicht zijn we toch het water in gegaan en heb ik de oefeningen goed kunnen uitvoeren met als resultaat dat ik mijn PADI Open Water brevet heb kunnen halen. Op de tweede duiklocatie waar we geweest zijn heb ik toen samen met mijn schoonbroer die ook mee was met de Zeeland dag nog een duik op eigen houtje kunnen maken. Kortom het was een prachtig weekend. 
En toen was het maandag en moest ik mijn huurspullen terug brengen naar de winkel en kon ik mijn eigen nieuwe complete duikuitrusting ophalen die Chris in het weekend gereed had gemaakt en klaar had gezet.

Frans en Jos en natuurlijk mijn mede cursisten Barry, Lilly, Natascha en Ad bedankt voor de leuke en leerzame tijden in het zwembad en het buiten water.

Wellicht zie ik jullie met een van de volgende duikdagen van Safe Diving.

Groetjes Robbin Peters

Door Gijs op 05/08/11 09:27:36

Gisteren een introductieduik gedaan bij Wim. Het was wel even wennen, maar met de juiste begeleiding ging het uiteindelijk toch heel vlot. Het was een ontzettend gave ervaring om een dik uur onder water te blijven! Zo voelt dus een beginnende verslaving ;)

Wim bedankt en tot gauw!

Gijs


Door Breggie op 04/27/11 19:11:47
Team Safediving!
Bedankt voor het toffe weekend in Zeeland. Ik heb genoten van de duiken en de gezelligheid van de gehele groep! De accommodatie en de gastvrijheid waarmee ik ontvangen ben kan ik enorm prijzen.
Helaas kan ik er in Egypte niet bij zijn maar bij de Curaçao trip ben ik zeker van de partij! Tot snel...!
Groetjes Breggie

Door frans op 04/14/11 17:54:51
Afgelopen weekend met rob mijn buiten duiken kunnen afmaken in tiel. Het waren 2 gezellige dagen waar we soepel door de verschillende oefeningen heen zijn gelopen. Rob nog bedankt voor de goede aanwijzingen en tips en nu op naar egypte om het zelf te gaan proberen. Frans

Door Josje & Thomas op 03/13/11 10:56:20

Vorige week hebben wij een introductieduik gehad bij SafeDiving. Tijdens deze intro hebben wij de beginselen geleerd van het duiken. Eerst een korte theorieles gehad waarna we in het zwembad onze eerste duik hebben gehad. We hebben diverse handelingen onder water geleerd en zelfs onder water gevoetbald!
Alles gebeurd op een heel rustige manier en in je eigen tempo. Om kennis te maken met het duiken is het zeker een aanrader dit te doen bij SafeDiving.
Wij zijn enthousiast en gaan binnenkort een open water cursus volgen.

Josje en Thomas


Door Joost op 01/04/11 15:20:54

Ik heb mijn PADI gehaald in Mexico op 1-1-11!!

Bij Wim van SafeDiving heb ik mijn theorie examen gehaald en mijn zwembad oefeningen gedaan en toen een referral meegekregen om op vakantie in Mexico 2x2 duiken te doen waarna ik mijn PADI heb gehaald. Ik heb erg goed les gehad in NL en was blij dat ik meteen in zee kon springen op vakantie. Wim, heel erg bedankt!! groetjes Joost (12 jaar)


Door Tanja62 op 12/29/10 20:38:29

Lieve mensen, wat geweldig dat het geadopteerde zeehondje weer een plekje heeft in zijn eigen natuurlijke omgeving. De fotoreportage van de vrijlating van Dushi is geweldig. Als je kijkt op de site van zeehondencress pieterburen zie je dat er weer veel zeehonden in erbarmelijke situaties worden binnegebracht, Wendy, zet een sponsor actie op op de website voor nogmaals een adoptie, zou leuk zijn nogmaals een zeehond te adopteren.Ik steun jullie bij voorbaat! Zie de fotoreportage bij gallery.Tanja


Door Tanja Bokkers op 12/14/10 13:06:48

Twee dagen thuis in Hoorn en eigenlijk zit ik weer te verlangen naar een nieuwe reis met Safe Diving.Alle deelnemers aan de reis naar Curacao, bedankt voor de fijne vakantie en de leuke duiken. Ik heb genoten van de groep en het groepsgeveoel onder elkaar. Uiteraard hou ik de duikactiviteit in de gaten en zal ik jullie ongetwijfeld nog wel eens langs en onder het water meemaken. Bill en Wendy, bedankt voor jullie tomeloze en gastvrije inzet, niet eerder kwam ik mensen tegen die zakelijk tegen een activiteit moeten aankijken maar toch persoonlijk deel uitmaken van de duikgroep. Je belangenloos opofferen en er ook plezier inhebben kunnen jullie op een geweldige manier combineren. Veel succes in 2011 en langs deze kant wens ik iedereen fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2011. Tanja

 

 

 


Door Eric op 11/23/10 11:06:13
Duiken is weer een stukje veiliger geworden want ook ik heb de rescue diver cursus bij safe diving gedaan! Als er in de toekomst een keer iets gebeurd zal ik niet passief blijven staan omdat ik niet weet wat ik moet doen. Ik zal mezelf ook niet in gevaar brengen met een ondoordachte actie. Ik hoop dat ik het nooit hoef te gebruiken maar het geeft een goed gevoel dat ik nu de kennis en (een beetje) ervaring heb om een probleem onder controle te krijgen. Een ander waardevol onderdeel is het herkennen van de oorzaak van problemen zodat je drama's kan voorkomen.
Rob van den Broek en Stefan Maas hartelijk bedankt voor de inzet, de tips en het blijven wijzen op het belang van snelheid;) Het leukste en zwaarste deel, wat ook de meeste voldoening gaf, was het deel met de scenario's. Daarom ook een groot dankjewel voor de slachtoffers die bereid waren voor ons het koude water in Den Bosch op te zoeken.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete