Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Opfrisles duikenTerug

Je hebt je duikbrevet gehaald. Misschien heb je zelfs wel een gevorderd duikbrevet. Maar het is al weer even geleden dat je bellen hebt geblazen onder water. Toch begint het te kriebelen en wil je weer eens een duik maken in Nederland of tijdens je vakantie in warmere oorden. Graag zou je voor die tijd een keer met een duikinstructeur in het zwembad oefenen met bijvoorbeeld uittrimmen, je masker klaren of het opbouwen van je set. Gewoon om met een goed gevoel aan je komende duik te beginnen.

Dat kan! Tijdens een opfrisles duiken ga je het zwembad in met één van onze instructeurs. Je bouwt samen je set op en duikt even rustig rond. We oefenen met je drijfvermogen, zodat je weer relaxt onder water ligt. Ook herhalen we de belangrijkste oefeningen uit de Open Water cursus. Geef vooral zelf aan wat je graag zou willen opfrissen, dan besteden we daar aandacht aan. Na afloop voel je je als een vis onder water en ga je vol vertrouwen je geplande duik tegemoet!

In Eindhoven worden de lessen gegeven in ons eigen duiktrainingcentrum gevestigd in  zwembad Eikenburg. Dit kan op een doordeweekse dag of in het weekend, zowel ‘s avonds als overdag. Het volgen van een opfrisles kost 49 euro p.p. Dit is inclusief gebruik van de duikuitrusting met uitzondering van masker en snorkel. Dit bedrag kun je vooraf overmaken op onze bankrekening of betalen in één van onze winkels.

Ben je geïnteresseerd in een opfrisles duiken, schrijf je in via onderstaande link. Vind je daar geen datum die je uitkomt? Bel ons en we prikken een dag die beter past. We zijn bereikbaar op tel. nr. 040-2121812.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Opfrisles duiken/Scuba Tune Up Eindhoven In overleg € 49,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.PADI Open Water cursus in een weekend
2.Open Water Theorie en zwembad
3.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete