Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Snorkel CursusTerug

Je gaat op vakantie naar een heerlijk warm land waar de zon schijnt en de zee prachtig helder is. Je weet dat die zee vol zit met kleurige vissen en koralen. Graag zou je deze op je gemak bekijken, maar je weet dat dat zwemmend niet gaat lukken. Je ogen de kost geven, terwijl je heerlijk rustig snorkelend op het water dobbert, dat lijkt je wel wat. Maar hoe doe je dat? Misschien heb je nog nooit gesnorkeld. Misschien heb je het wel eens geprobeerd, maar denk je dat je wat oefening kunt gebruiken. Allemaal goede redenen om onze snorkel cursus te volgen. Een opleiding voor het hele gezin!

Hoe zit het masker goed op mijn hoofd en waar maak ik de snorkel vast? Hoe ga ik met deze spullen aan het makkelijkst het water in? Hoe haal je eigenlijk adem door zo’n snorkel? Wat moet je doen als er per ongeluk water in je snorkel komt? Hoe moet ik zwemmen als ik vinnen aan heb? Hoe maak ik een duik onder water als ik een vis van dichterbij wil bekijken? Dat ga je allemaal oefenen in het zwembad. Aan het einde van de opleiding weet je precies hoe het allemaal werkt en voel je je zo vrij als een vis in het water.

De cursus vindt plaats op een zaterdagmiddag in het zwembad Eikenburg in Eindhoven. Het volgen van een de snorkel cursus kost 39 euro p.p. Dit bedrag kun je vooraf overmaken op onze bankrekening of betalen in onze winkel. Het is aan te raden om gebruik te maken van je eigen masker, snorkel en vinnen set. Je zult tijdens de cursus ook merken dat het prettig is om je eigen masker, snorkel en vinnen te bezitten. Bij aanschaf in onze winkel ontvang je een mooie korting op een complete snorkelset. Dan weet je zeker dat je op vakantie met goede spullen het water in kan.

Een snorkelcursus op een middag is zelfs een leuk idee voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Je kunt de snorkelcursus ook cadeau doen door middel van een cadeaubon die in de winkels verkrijgbaar is.

Ben je geïnteresseerd in de snorkelopleiding, aarzel niet en schrijf je in! Ben je met een groepje en komt zaterdagmiddag jullie niet goed uit? Bel ons gerust en we bekijken wat de mogelijkheden zijn. We zijn bereikbaar op tel. nr. 040-2121812 tijdens onze openingstijden.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Snorkel cursus Eindhoven 13:30 € 39,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Junior Open water na deelname seal team
2.PADI Open Water cursus in een weekend
3.Open Water Theorie en zwembad
4.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete