Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: DivemasterTerug

Duiken is je hobby en je bent zo enthousiast dat je graag anderen wilt helpen tijdens hun opleidingen. Je duikt regelmatig en het lijkt je leuk om anderen te begeleiden en te gidsen. Je hebt interesse in alles wat met duiken te maken heeft. Je bent gebreveteerd Rescue Diver of gelijkwaardig gecertificeerd door een andere organisatie en wilt verder. Dan is de Padi Divemaster opleiding iets voor jou.

De opleiding is wezenlijk anders van opzet dan de duikopleidingen die je tot nu toe deed. Deze opleidingen worden verzorgd door Goprodiving, daar hanteren we het concept dat je elke dag kunt starten met de Divemastercursus. Een belangrijk deel van de opleiding is de zelfstudie. Deze doe je aan de hand van ons 10 stappen plan die je ontvangt nadat je je ingeschreven hebt voor de cursus. Onze website zal op een interactieve manier een belangrijke rol spelen bij jouw voorbereiding. Je bepaalt zelf hoe lang jouw cursus duurt. Heb je haast en wil je snel de Divemaster cursus afronden omdat je bijvoorbeeld in het buitenland als Divemaster werk hebt gevonden, dan kun je in twee intensieve weekeinden klaar zijn. Heb je de tijd, dan kun je door middel van praktijk stages je kennis en ervaring optimaliseren waardoor de cursus meer tijd in beslag gaat nemen. 

Tijdens de zwembad lessen in ons eigen zwembad in Eindhoven leer je alle zwembadvaardigheden op demonstratie niveau uit te voeren. Daarnaast loop je stage als assistent tijdens opleidingen, spelen we diverse rollenspelen en gids je tijdens buitenlandse reizen of tijdens duikactiviteiten in Nederland. Je zult terugkijken op een leerzame opleiding vol praktijkopdrachten.

Divemasters die opgeleid worden bij Safe Diving kunnen direct bij ons aan de slag en daadwerkelijk de rol van Divemaster op zich nemen tijdens opleidingen, buitenlandse reizen of activiteiten van het Safe Diving Duikteam. Kortom er gaat wederom een wereld voor je open. De Padi Divemaster opleiding is de opstap tot het instructeurs niveau.


 

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Divemaster cursus Eindhoven 19:30 € 1.264,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete