Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Seal Team interesselijstTerug

Het Safe Diving PADI Seal Team is een duikopleiding speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Ze maken spelenderwijs kennis met de duik- en onderwaterwereld. Dit gebeurt in 5 theorie- en zwembad modules, Aquamissies genaamd.  Na het afronden van deze 5 aquamissies, verspreid over een aantal zwembadlessen, worden ze lid van het PADI Seal Team en krijgen ze een PADI Seal Team brevet

Daarna kunnen ze uiteindelijk zelfs Master Seal Team lid worden! Dan volgen ze bijvoorbeeld ook de aquamissie nachtspecialist of wrakspecialist. Genoeg leuke dingen te doen dus! De activiteiten worden ondersteund door een interactief cursusboek, een DVD en een echt logboek waarin ze al hun duikavonturen kunnen bijhouden.

In Aquamissie 1 neemt Kiros ons mee. We zetten de eerste stap naar het worden van PADI Seal Team lid. We oefenen handsignalen om te kunnen praten onder water, we leren goed voor onze oren te zorgen en we halen voor de eerste keer adem onder water! Wat een avontuur!

Tijdens Aquamissie 2 gaan we een stapje verder samen met Shina. We beleven nog meer duikplezier. We leren hoe we onze ademautomaat uit onze mond halen en weer leeg blazen en we leren hoe we ons masker klaren. Wie weet gaan we wel torpedo's overgooien onder water.

Blade gaat met ons mee onder water in Aquamissie 3. Van hem leren we hoe we lekker kunnen dobberen aan de oppervlakte en hoe je water uit je masker kunt blazen. Ook vertelt hij ons over het ademen uit een octopus. Maak je geen zorgen. We hebben het niet over het dier, maar over een reserve ademautomaat.

Voordat we het weten zijn we toe aan Aquamissie 4 met Daria. We oefenen hoe we onze ademautomaat terug kunnen vinden. En heel bijzonder we leren hoe we onder water kunnen zweven!

En dan Aquamissie 5. We leren snorkelen met onze duikuitrusting aan en herhalen alles wat we tot nu toe gedaan hebben. We zijn er klaar voor! Nadat Alano ons dit allemaal heeft geleerd zijn we lid van het PADI Seal Team!

Om de week op zaterdagmiddag trainen we in het ondiepe van het zwembad Eijkenburg. Safe Diving zorgt hierbij voor gekwalificeerde duikinstructeurs. Wij laten kinderen tot 12 jaar toe. Daarna verwijzen we naar de Junior PADI Open Water cursus, die vanaf 10 jaar toegankelijk is.

Het PADI Seal Team is niet alleen bijzonder leuk, het is ook bijzonder leerzaam. Veel disciplines die op school behandeld worden, worden in de praktijk toegepast. Denk hierbij aan het bevorderen van de hand-oog coördinatie en het leren zorgdragen voor elkaar. Maar ook aan het opbouwen van begrip voor natuurkunde en biologie.

Voor deelname aan het Safe Diving PADI Seal Team betaalt u 295 euro. Het PADI Seal Team studiepakket met o.a. boek en logboek zit erbij inbegrepen. Het gebruik van duikmateriaal is inbegrepen, net als de toegang tot het zwembad en de certificeringskosten voor de aanvraag van het PADI Seal Team brevet. 

Denkt u dat dit het helemaal is voor uw zoon of dochter, maak dan een account aan op onze site en schrijf  u vrijblijvend in op de interesselijst voor ons Safe Diving PADI Seal Team. Wij nemen dan contact met u op om u verder te informeren. Bij voldoende deelname starten wij een PADI Seal Team. U kunt uw zoon of dochter ook direct inschrijven voor het PADI Seal Team.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Seal Team interesselijst Eindhoven 15.00 € 0,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete