Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Junior Open water na deelname seal teamTerug

Ontdek de onderwater wereld en laat Safe Diving je gids zijn!
Je besluit staat vast. Jij wilt zelf ervaren hoe het is om onder water te zijn. Je gaat jouw duikbrevet halen. Goed besluit! Wij nemen je graag mee!

Jouw onderwater avontuur is al begonnen bij het Seal team maar gaan nu verder met het halen van je Padi Junior Open Water Diver brevet. Padi is de grootste organisatie ter wereld die zich bezig houdt met recreatieve duikopleidingen en de ontwikkeling daarvan. Met dit brevet kun je dus overal ter wereld terecht. Een prima eerste stap op weg naar heel veel duikplezier.

Zelfstudie, e-learning en korte sessies met je instructeur
De Padi Open Water cursus is opgebouwd uit verschillende onderdelen: theorie, zwembadlessen en duiken in het buitenwater. We beginnen met de theorie. Stap voor stap maak je kennis met de basisvaardigheden van het duiken. Op je eigen tempo bereidt je jezelf thuis voor en bestudeert het boek en de DVD. Je beantwoordt online de huiswerkvragen via ‘huiswerk online’ via onze website. Jouw instructeur kijkt deze voor je na. Zo weet hij of zij precies welke onderwerpen je al begrepen hebt en welke onderwerpen belangrijk zijn om tijdens de theorie sessies te behandelen. Op deze manier houden we tijdens de sessies tijd over om je leuke en handige tips te geven over bijvoorbeeld duiken in Nederland, duiken op andere mooie duikbestemmingen of het gebruik van de duikmaterialen.

Het water in! Oefenen in het zwembad
En dan gaat het gebeuren. Je eerste keer onder water ademhalen in het zwembad! Onder begeleiding van jouw instructeur is dit een geweldige ervaring. Je begint in het ondiepe deel van het zwembad en went rustig aan het onderwater zijn. Dan volgen de oefeningen waarover je in het boek gelezen hebt en die je op de DVD bekeken hebt. Steeds gaan we een stukje verder, totdat je alle oefeningen beheerst en volledig op je gemak ontspannen rond duikt.

Alle stafleden zijn door Padi gecertificeerd en bevoegd om tijdens duiklessen te assisteren. We laten niets aan het toeval over om jouw opleiding een prettige, leuke en veilige ervaring te maken. In Eindhoven doen we dit in ons eigen duiktrainingcentrum in het zwembad Eikenburg.

Het is zover, we gaan naar buiten
Je hebt je theorie succesvol afgerond en in het zwembad ben je als een vis onder water. Dan is het tijd voor je duiken in het buitenwater. Je gaat de onderwater wereld buiten ervaren. In vier duiken laat je jouw instructeur zien dat je hier ook kunt, wat je in het zwembad hebt geleerd. Voordat je het weet heb je je brevet op zak. Gefeliciteerd!

En dan ben je Padi Open Water Diver
Met je Padi Junior Open Water brevet mag je samen met iemand die een Open Water brevet heeft of Divemaster of hoger gebrevetteerd is overal ter wereld duiken tot een maximale diepte van 12m. Ga dus samen met je buddy naar hartenlust op verkenningstocht in de wereld onder water. Of neem deel aan duikactiviteiten en duikreizen die we met ons duikteam organiseren. Je Open Water brevet is natuurlijk pas het begin. Tijdens vervolgopleidingen leer je nog veel meer over duiken. Je ziet het, je kunt alle kanten op. Jouw duikavontuur kan beginnen!

Dat klinkt goed? Schrijf je dan nu in via de link hieronder. Tot onder water!

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
23-09-2023 Junior Open water na deelname seal team Eindhoven 13:30 € 600,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Junior Open water na deelname seal team
2.PADI Open Water cursus in een weekend
3.Open Water Theorie en zwembad
4.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete