Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: PADI IJsduikspecialtyTerug

Hartje winter. Wie denkt er nu aan duiken? Elk jaar als het gaat vriezen begint bij menig duiker het hart sneller te slaan. Niet omdat de Elfstedentocht eraan komt, maar omdat er wellicht weer een ijsduik gemaakt kan worden. IJsduiken is een onvergetelijke ervaring. De voorbereiding is een behoorlijk karwei. We moeten natuurlijk eerst een goed wak maken. Je duikt uiteraard aangelijnd met je buddy. Maar ook is er een lijn verbinding naar de oppervlakte waar de safety duikers klaar staan. Door middel van treksignalen op de lijn wordt er gecommuniceerd met boven. Alleen deze procedures zijn al spannend op zichzelf.

En dan ga je onder. Je geniet van het zicht. De wind heeft immers geen vat meer op het water waardoor veel zweefvuil heeft kunnen zakken. Het lichtspel is fascinerend. De breking van het licht door het ijs geeft je een gigantisch kleurenspectrum. Boven je zie je je duikvrienden meelopen over het ijs.

Je uitgeademde lucht plakt als bewegelijke zilveren platen tegen het ijsplafond. Koud? Welnee!, geen tijd om daar over na te denken. Uiteraard hangt het van de weersomstandigheden af of deze specialty door kan gaan. Heb je interesse, laat het dan weten. We schrijven je in op een lijst en kunnen in de winter dus plotseling bellen dat we aan de slag gaan. Voor deze specialty maken we 3 ijsduiken verdeeld over 2 dagen.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg PADI IJsduikspecialty Eindhoven 09:00 € 139,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete