Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: PADI Emergency Oxygen ProviderTerug

Je hebt een eerste hulp brevet, maar je hebt het gevoel dat je toch een belangrijk onderdeel van het eerste hulp verlenen bij duikongevallen niet onder de knie hebt. Dat is het toedienen van zuurstof. Dan is de PADI Emergency Oxygen Provider cursus iets voor jou. Dit is de opleiding van PADI met betrekking tot het verlenen van eerste hulp met zuurstof bij duikongevallen.

Je leert de tekenen en symptomen herkennen van duik gerelateerde verwondingen zoals decompressie ziekte en bijna verdrinking. Vervolgens leer je wat de beste manier is om in elk van deze gevallen zuurstof toe te dienen met behulp van een zuurstof unit. Tijdens de cursus wordt er niet gedoken. Hierdoor is de cursus ook geschikt voor mensen die zich vaak bij duikers in de buurt zijn maar geen duikbrevet hebben, zoals familie en vrienden, bemanning op duikboten en strandwachten. Voor het volgen van deze cursus hoef je geen reanimatie of eerste hulp cursus van te voren gevolgd te hebben. 

Na het volgen van deze opleidingen ben je goed voorbereid om eerste hulp te verlenen bij duikongevallen met behulp van zuurstof, tot het moment dat de locale hulpdiensten het van je over kunnen nemen. Het moge duidelijk zijn dat dit voor een duiker een zeer waardevolle aanvulling is naast een eerste hulp opleiding.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg PADI Emergency Oxygen Provider Eindhoven 09:00 € 159,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete