Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Master Seal TeamTerug

Het Safe Diving PADI Master Seal Team is een duikopleiding speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar na het volgen van het Seal Team. Ze maken spelenderwijs kennis met de duik- en onderwaterwereld gericht op speciale gebieden. Dit gebeurt in verschillende zwembad modules, Specialty Aquamissies genaamd. Na het afronden van deze speciale aquamissies, verspreid over een aantal zwembadlessen, behalen ze hun tweede brevet, namelijk het PADI Master seal brevet. 

Tijdens deze aquamissies verzorgen we bijvoorbeeld de aquamissie nachtspecialist of wrakspecialist. Genoeg leuke dingen te doen dus! De activiteiten worden ondersteund door een interactief cursusboek, een DVD en een echt logboek waarin ze al hun duikavonturen kunnen bijhouden.

Om de week op zaterdagmiddag trainen we in het ondiepe van het zwembad Eijkenburg. Safe Diving zorgt hierbij voor gekwalificeerde duikinstructeurs. Wij laten kinderen tot 12 jaar toe. Daarna verwijzen we naar de Junior PADI Open Water cursus, die vanaf 10 jaar toegankelijk is.

Het PADI Master Seal Team is niet alleen bijzonder leuk, het is ook bijzonder leerzaam. Veel disciplines die op school behandeld worden, worden in de praktijk toegepast. Denk hierbij aan het bevorderen van de hand-oog coördinatie en het leren zorgdragen voor elkaar. Maar ook aan het opbouwen van begrip voor natuurkunde en biologie.

Voor deelname aan het Safe Diving PADI Seal Team betaalt u eenmalig 355 euro. Het gebruik van duikmateriaal is inbegrepen, net als de toegang tot het zwembad. Alleen de brevet aanvraag dient los voldaan te worden en komt op 45 euro.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Master Seal Team Eindhoven 14:00 € 355,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.PADI Open Water cursus in een weekend
2.Open Water Theorie en zwembad
3.Opfrisles duiken/Scuba Tune Up
Activiteitenkalender
1.Interesse lijst Duikreis Curacao


Enquete