Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Digitale onderwaterfotografie specialty DUPTerug

Fotograferen onderwater is het vastleggen van die prachtige momenten die je had tijdens je vakantie of tijdens een mooie Nederlandse buitenwaterduik. Misschien ben je al digitaal aan het fotograferen, misschien overweeg je de aanschaf van zo'n mooi klein cameraatje waarmee instant beelden te maken zijn.

De Padi Digital Underwater Fotografie specialty is een twee delige specialty. Deel een behandeld met name de foto technieken. Hoe maak je een mooie compositie, achtergrond, voorgrond, witbalans instellingen enzovoort. Na een stukje theorie gaan we direct een en ander toepassen in het zwembad.

Het tweede deel gaat verder in op digitale foto bewerking. Vervolgens gaan we buitenwaterduiken maken om echte onderwaterfoto's te maken waarbij je al het geleerde gaat toepassen. Je zult meer leren over de digitale workflow, het calibreren van je beeldscherm, en het gebruik van foto bewerkingsprogramma's.

Je zult de specialty als zeer leerzaam ervaren en het succes ervan is dan ook direct meetbaar aan de hand van je foto's.

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Digitale Onderwater fotografie specialty Eindhoven 19:00 € 265,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
Activiteitenkalender


Enquete