Algemeen
Aanbod
Interactief
Overige
opleidingen: Introductieduik, Leren Duiken voor 2 personenTerug

Je kent de mooie beelden van glashelder water met kleurige vissen en koralen. Je ziet de schildpadden, haaien en dolfijnen zo voor je. Wat dacht je van zo’n mysterieus wrak van een lang geleden gezonken schip. Het liefst zou je zelf een keer een kijkje nemen in deze wereld. Maar is duiken wel iets voor jou? Er is maar één manier om daarachter te komen. Heel simpel, gewoon proberen! Wij nemen je graag mee! Pak je handdoek en je zwembroek en we vertrekken direct. Je bent op weg naar een onderwater avontuur om nooit te vergeten. Jouw kennismaking met duiken.

Met een instructeur aan je zijde gaan we stap voor stap onder water. Je zult merken hoe verrassend eenvoudig en ontspannen duiken is.

Je mag al duiken vanaf tienjarige leeftijd en je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Een introles is zelfs een leuk idee voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Je kunt ook een introductieles cadeau doen door middel van een cadeaubon die in de winkels verkrijgbaar is.

In Eindhoven worden de lessen gegeven in ons eigen duiktrainingcentrum gevestigd in  zwembad Eikenburg. Dit kan op een doordeweekse dag of in het weekend, zowel ‘s avonds als overdag. Het volgen van een introles prive kost 89 euro p.p. Dit bedrag kun je vooraf overmaken op onze bankrekening of betalen in één van onze winkels.

Ben je geïnteresseerd in een introles, aarzel niet en schrijf je in via onderstaande link. Vind je daar geen datum die je uitkomt? Bel ons en we prikken de dag waarop jouw duikavontuur gaat beginnen! We zijn bereikbaar op tel. nr. 040-2121812 tijdens onze openingstijden.

Tot onder water!

Datum Informatie Locatie Aanvang Prijs (incl. lesmat.)
In overleg Introductieles Duiken voor 2 personen Eindhoven 19:30 € 69,00 Inschrijven
 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord


Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.

Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning
Opleidingen Eindhoven
1.Advanced Open Water cursus prive
Activiteitenkalender


Enquete